Hopp til innhold

Siste nytt

 • Kirkeeide tok gullet på sprinten under skiskytter-NM

  Maren Hjelmeset Kirkeeide gikk inn til gullet på kvinnenes sprint under skiskytter-NM i Alta. Sølvet gikk til Ingrid Landmark Tandrevold

  Unge og lovende Kirkeeide skjøt feilfritt og var rask i sporet til tross for at forholdene ble tøffere med snøvær for de sist startende.

  Kirkeeide var til slutt 7,8 sekunder foran landslagsløperen Tandrevold.

  Tandrevold var den naturlige favoritten, men måtte altså se seg slått. Karoline Knotten endte på bronseplassen. Løperen fra Vingrom var 9,1 sekunder bak Kirkeeide. (NTB)

 • Monsterprolog av Klæbo – suste til lagsprintfinalen i Lahti med Valnes

  Johannes Høsflot Klæbo og Erik Valnes unngikk uhell og hadde ingen problemer med å sikre seg finaleplass i verdenscuplagsprinten i langrenn i Lahti.

  Norges andrelag med Harald Østberg Amundsen og Sindre Bjørnestad Skar er også klare for finalen. (NTB)

  Johannes Høsflot Klæbo
  Foto: Ulf Palm / NTB
 • NFF følger Premier League – legger inn pauser på alle nivåer under ramadan

  Norges Fotballforbund ber dommere legge inn pauser i alle kveldskamper i tiden som kommer for å tillate fastende muslimer å innta drikke og føde.

  Fotballforbundet opplyste fredag om grepet som gjøres på alle nivåer i norsk fotball.

  Dommerne får oppgaven med å legge inn ekstra drikkepauser i topp- og breddefotballen i kamper som pågår etter solnedgang i perioden for muslimenes fastemåned ramadan.

  – NFF innfører denne ordningen av hensyn til spillernes helse og av respekt for deres religiøse praksis, sier Henrik Lunde, seksjonsleder i NFF.

  – Dette gir muslimske spillere mulighet til å delta på lik linje med alle andre og er en naturlig del av NFFs strategi for like muligheter, legger han til.

  Ramadan varer i år fra 23. mars til 21. april. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste