NRK Meny
Normal

Brann-kapteinen: Forventet seerflukt til pause

Brann-kaptein Vadim Demidov mente kampen Ranheim-Brann var så dårlig at han forventet at de fleste TV-seerne hadde forsvunnet allerede til pause.

VADIM DEMIDOV

SLAKTET KAMPEN: Vadim Demidov mente det var så dårlig underholdning på Ranheim til pause at han forventet at TV-seerne hadde forsvunnet.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Brann misbrukte sjansen til å ta turen opp på 2.plassen i 1. divisjon etter uavgjort-kampen i Trøndelag. 2. plassen gir direkte opprykk til Eliteserien. Men det var lite som tydet på at Brann hadde veldig lyst på den plassen mandag kveld. Og en som uttrykte klart hvor dårlig underholdning det var på stadion utenfor Trondheim, var Vadim Demidov.

– Jeg tror de fleste har byttet kanal nå, for dette er ikke en veldig god fotballkamp. Jeg tror vi skal få snudd dette. Dette er noe av det dårligste vi har gjort på lang tid, sa Brann-kaptein Vadim Demidov til Cmore, som sendte kampen, i pausen.

Fikk kjørt seg

Det ble heller ikke etter pause noen stor forestilling for Brann som har vist form etter en stygg start i årets 1. divisjon. Der endte de etter nedrykket fra Elitserien sist sesong som svartmalte fotballstemningen i Vestlandsbyen.

DEMIDOV BARLI

TØFF KAMP: Vadim Demidov i duell med Even Barli unde rkampen mellom Ranheim og Brann.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Nå ligger de på samme poengsum som Kristiansund, men ligger bak på målforskjell.

Det var en noe lysere tone fra Demidov etter 90 minutter, selv om det var Brann som ble presset bakover og måtte være fornøyd med et poeng mot trønderklubben, der Ola By Rise er trener.

- Vi skulle gjerne hatt tre poeng men vi er ikke gode nok til det. Ranheim gjør det tøft for oss. Men vi tok et poeng og det kan bli vanvittig viktig fremover. Ranheim er et godt lag og jeg tror ikke det er mange som tar poeng fra Ranheim her fremover, sier Demidov.

Enorm sjanse

Selv om det var Brann som misset den første sjansen var det Ranheim som burde være misfornøyd med at de ikke fikk ballen i mål. Men det var svært nær. Spesielt da hjemmelagets Robert Stene nydelig dro seg inn i 16-meteren og fintet seg vei til skudd som gikk i stolpen før ballen traff Brann-keeper Piotr Leciejewsk i ryggen.

- Vi presterte bra i en voksen kamp og det vippet begge veier. Det kunne vippet vår vei og vi er ikke helt fornøyd med 0-0 hjemme, sier Ranheim-trener By Rise.

Brann-trener Lars Arne Nilsen klarte ikke å forklare hvorfor Brann spilte så langt under pari.

- Det ble ikke en kamp for oss slik vi ønsket. Vier uten rytme og flyt og relasjonene sitter ikke. Vi får det ikke til og jeg kan ikke forklare akkurat nå hvorfor det blir slik, sier Nilsen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Toronto sikret kamp syv

  Toronto Maple Leafs slo Boston Bruins 3–1 i den sjette kampen i NHL-sluttspillet, og utlignet til 3–3 i kamper.

  Den syvende og avgjørende sluttspillkampen spilles i Boston i morgen.

  Toronto Maple Leafs
  Foto: Frank Gunn / AP
 • NFL-stjerne satser videre

  Den amerikanske quarterbacken Tom Brady (40) tar en ny sesong med New England Patriots i amerikansk fotball. Det melder hans agent til ESPN. Brady har vært proff i 18 år og har de fleste rekordene i NFL, blant annet med flest Super Bowl-seire (fem).

  SPO-FBN-SUPER-BOWL-LII---PHILADELPHIA-EAGLES-V-NEW-ENGLAND-PATRI
  Foto: Patrick Smith / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
Mesterligaen: Semifinale Liverpool - Roma