NRK Meny
Normal

Bolt kjørt ned av fotograf på Segway: – Jeg er glad det gikk bra med ham

OSLO/BEIJING (NRK): Usain Bolt ble felt av kameramann da han skulle feire triumfen på 200-meteren. Etterpå skyldte han spøkefullt på Justin Gatlin.

Usain Bolt

Videokreditering: ARD

– Han tok vel den første støyten, sier Usain Bolt om den uheldige og klønete kameramannen som ufrivillig ble dagens mann i Beijing.

Bolt var overlegen på 200-meteren. Det var først etterpå han ble overkjørt - bokstavelig talt.

Under æresrunden rundt stadionet i Fugleredet i Beijing ble nemlig feiringen avbrutt av en uheldig fotograf på ståhjuling.

Bolt: – Det må ha vært Gatlin!

29-åringen ble rett og slett påkjørt.

– Han kjørte meg rett ned! Nå prøver jeg å starte et rykte om at det var Justin Gatlin som hadde betalt ham for å gjøre det, spøkte Bolt, før han ble avbrutt av rivalen.

– Jeg vil ha pengene tilbake, han fullførte ikke jobben! gliste Gatlin.

Se video fra Twitter her og nederst i saken:

Laster Twitter-innhold

Fikk kutt på beina

Videobildene viser at både Usain Bolt og kameramannen går over ende. En noe sjokkert Bolt kommer seg fort på beina igjen, så vidt hjulpet av en forskrekket funksjonær.

Bolt tok seg flere ganger til anklene etterpå, men etter å ha sjekket sine dyrebare bein i noen sekunder tok, han det hele med et smil og fortsatte seiersrunden.

– Er beina dine forsikret?

– Nei, men nå burde jeg vel forsikre dem! Det var rimelig skummelt. Jeg har noen få kutt, men det er ikke verre enn jeg har gjort mot meg selv på trening. Så det går bra med meg, sa han.

Ifølge BBC skal Bolt ha tøyset med at fotografen prøvde å drepe ham.

– Jeg er glad det gikk bra

På pressekonferansen etterpå var Bolt full av medlienhet overfor den uheldige fotografen.

– Jeg gikk bort og sjekket om det gikk bra med ham, og han prøvde å beklage så godt han kunne. Jeg så ikke om han traff hodet, men han var ute av balanse. Så jeg er glad det gikk bra. Siden det gikk bra med begge to er det bare morsomt.

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Kroatia - Frankrike