NRK Meny

Bøkko viser god fremgang

Håvard Bøkko er snart tilbake for fullt etter sin kneskade.

– Han blir bare bedre og bedre, men vi må fortsatt ta noen hensyn til kneet hans. Det var en bra samling vi har hatt i Heerenveen, og vi har fått gode svar ute på isen, sier landslagssjef Sondre Skarli til NTB.

Håvard Bøkko har slitt med såkalt jumpers knee siden tidlig i sommer. Med en litt hemmet Bøkko i begynnelsen av sesongen, blir det derfor Sverre Lunde Pedersen som blir løperen som må dra lasset i verdenscupen og i EM.

Siste nytt

 • Hockeygutta med full kontroll

  De norske ishockeyherrene viste solide takter mot Frankrike i kveld. Franskmennene ble banket 6-0 etter en norsk kanonstart. – Vi var «på» stort sett i hele kampen, og det er jeg fornøyd med, sier landslagssjef Petter Thoresen til NTB.

  patrick
  Foto: LARSEN, HÃ¥KON MOSVOLD / NTB SCANPIX
 • Lunde irritert over arrangørene

  Katrine Lunde var irritert etter VM-seieren over Nederland i kveld. Dopingkontrollen kom ikke i gang. – Dette tar for lang tid. Ikke får vi restituert heller, sa en litt oppgitt Lunde til NTB i pressesonen.

  Katrine Lunde Haraldsen jubler
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpi
 • Christiansen tok også bronse

  Henrik Christiansen tok bronse på 1500 meter fristil under svømme-EM i København i kveld. 21-åringen fra Skjetten svømte inn på 14:25,66, og endte elleve sekunder bak ukrainske Mykhaylo Romanchuk, som vant distansen.

  Henrik Christiansen
  Foto: SVT

Sendeplan

Kl. Program Kanal