NRK Meny
Normal

Spilte seg opp

Henrik Bjørnstad og Marius Thorp klatret begge på listene i sine turneringer under kvalifiseringen til PGA-touren torsdag.

Henrik Bjørnstad
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Bjørnstad gikk tre slag under par i Texas etter fire birdier og tre bogeys. Han klatret tolv plasser og ligger på delt 17.-plass etter tre runder.

Unggutten Marius Thorp fikk også bedre sving på spillet sitt under annen runde i North Carolina.

To under par

Bæringen gikk to under par og deler 21.-plassen. Thorp hadde blant annet eagle på hull ni. Marius spilte solid i dag (torsdag). Han traff 15 av 18 greener, og har hatt mange spennende avslutninger.

- Burde ha senket et par-tre putter til for at dagen skulle vært strålende, men det var bedre enn gårsdagen, sa sportssjef Frode Scheie til golf.no.

Nævestad har fremdeles sjansen

Bjørnstad og Thorp må være blant de 26 beste i hver sin turnering for å gå videre til neste runde i kvalifiseringen. Torstein Nævestad har også mulighet til å gå videre. Han gikk ett slag over par (to birdies og tre bogeys) og er nummer 32 etter halvspilt turnering i Georgia. De 27 beste går videre.

Den fjerde nordmannen som spiller for plass på PGA-touren, Morten Orveland, har ennå ikke vært i aksjon. Banen er fortsatt uspillbar etter mye regn i forkant av turneringen, melder golf.no.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
Eliteserien: Lillestrøm - Vålerenga
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Lillestrøm - Vålerenga
Toppidrettsveka
Toppidrettsveka: Motbakkeløp og 15 km jaktstart i Trondheim
Toppidrettsveka: Motbakkeløp