NRK Meny
Normal

Bentley til Kina

Bentley, eller Chukwuma Akabueze, har spilt sin siste kamp for Brann.

Bentley

TRENINGSLEIR: Bentley er for tiden på treningsleiren til det kinesiske laget Wuhan Zall FC for å gjennomføre medisinske tester.

Foto: Lauten, Daniel Sannum / NTB scanpix

23-åringen var ikke med da Brann-troppen reiste til La Manga tirsdag morgen, og Brann.no melder at han har sluttet seg til det kinesiske toppserielaget Wuhan Zall FC, som også er på treningsleir i Spania.

Bentley har blitt tilbudt en toårig avtale med det kinesiske laget, og han gjennomgår i dag medisinske tester.

Sportsadministrator i Brann, Rolf-Magne Walstad, sier at han regner med at avtalen om salget vil bli sluttført i løpet av tirsdagen.

– Vi er allerede enige med Wuhan Zall om en overgangssum for spilleren, sier han til Brann.no.

Walstad vil ikke offentliggjøre summen.

– Vi har akseptert kinesernes bud ut i fra en helhetsvurdering. I dette ligger det selvfølgelig sportslige vurderinger, men fremfor alt økonomiske.

Siste nytt

 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Siste forsøk på løysing

  Leiinga i spelarforeininga møtte spelarane seint i går kveld, truleg for å gjere eit siste forsøk på å finne ei løysing i den danske spelarkonflikten, melder Danmarks Radio.

  Klokka 12 i dag går den endelege fristen ut for Danmark til å bestemme seg for om dei skal spele VM-kvalifiseringskampen for kvinner mot Sverige fredag.

  Danmark jubler
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg