Bentley til Kina

Bentley, eller Chukwuma Akabueze, har spilt sin siste kamp for Brann.

Bentley

TRENINGSLEIR: Bentley er for tiden på treningsleiren til det kinesiske laget Wuhan Zall FC for å gjennomføre medisinske tester.

Foto: Lauten, Daniel Sannum / NTB scanpix

23-åringen var ikke med da Brann-troppen reiste til La Manga tirsdag morgen, og Brann.no melder at han har sluttet seg til det kinesiske toppserielaget Wuhan Zall FC, som også er på treningsleir i Spania.

Bentley har blitt tilbudt en toårig avtale med det kinesiske laget, og han gjennomgår i dag medisinske tester.

Sportsadministrator i Brann, Rolf-Magne Walstad, sier at han regner med at avtalen om salget vil bli sluttført i løpet av tirsdagen.

– Vi er allerede enige med Wuhan Zall om en overgangssum for spilleren, sier han til Brann.no.

Walstad vil ikke offentliggjøre summen.

– Vi har akseptert kinesernes bud ut i fra en helhetsvurdering. I dette ligger det selvfølgelig sportslige vurderinger, men fremfor alt økonomiske.

Siste nytt

 • Gjerdalen vant La Sgambeda

  Tord Asle Gjerdalen slo til rett før mål og vant Ski Classics-rennet La Sgambeda i Livigno. Seieren kom til tross for at flere i Team Santander var slått ut av sjukdom. Gjerdalen hadde mest krefter de siste hundre meterne og slo russiske Ilja Tsjernousov i spurten. Langløpskongen Petter Eliassen, som vant sist helgs Ski Classics-prolog i Sveits, måtte ta til takke med tredjeplass.

  Gjerdalen
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Trine Rønning gir seg på landslaget

  Etter 164 kamper og 22 mål med flagget på brystet gir tidligere landslagskaptein Trine Rønning seg på landslaget. Norge mister dermed en viktig brikke i laget foran EM sommeren 2017.

  – Det blir nok ett år til i Stabæk, men det føles som jeg legger opp. Det er jo landslaget man trener og spiller for, sier Rønning til NRK.

  Laster Instagram-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter
V-cup kombinert: 10 km langrenn
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting sprint menn
V-cup skiskyting: sprint menn
V-cup hopp: Kvinner
V-cup hopp kvinner
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup hopp: Laghopp
V-cup hopp laghopp