Hopp til innhold

Siste nytt

 • Slik avgjøres Premier League

  Søndag skal alt avgjøres i den engelske toppdivisjonen. I toppen kjemper Manchester City og Liverpool om ligatittelen, mens i bunnen står det mellom Leeds og Burnley i kampen om å unngå nedrykk. Og kampen om den siste mesterligaplassen står mellom Martin Ødegaards Arsenal og Tottenham.

  Manchester City har alt i egne hender, og ligatittelen sikres med seier. Skulle de derimot spille uavgjort eller tape mot Aston Villa, kan Liverpool snike seg forbi. Det avhenger også da av at Liverpool vinner sin kamp mot Wolverhampton.

  I bunn er det litt mer komplisert. Burnley og Leeds står med like mange poeng før den siste kampen, men Leeds har enormt mye dårligere målforskjell. Det vil si at dersom kampene ender med likt resultat, er det Burnley som beholder plassen. Ellers er det laget med best resultat som klarer seg.

  I toppsjiktet skal det også avgjøres hvem som får den siste mesterligaplassen. Etter to strake tap har Arsenal gitt fra seg overtaket, og ligger for øyeblikket to poeng bak Totteham på den viktige fjerdeplassen. De er derfor avhengig av å vinne søndagens kamp, i tillegg til at Tottenham må tape sin bortekamp mot Norwich.

  Runden starter kl. 17. Følg alle kampene HER.

  Premier League - Manchester City v Liverpool
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Thorstvedts Genk skiller lag med treneren

  Etter en skuffende sesong for Kristian Thorstvedts og Simen Juklerøds Genk, har klubben og trener Bernd Storck bestemt seg for å gå hver til sitt.

  Det melder klubben selv på sitt nettsted søndag.

  – Genk og trener Bernd Storck har sammen bestemt å skille lag. Begge sider har forskjellige visjoner for fremtiden.

  Storck tok over trenerjobben i Genk i starten av desember etter at laget sparket John van den Brom. Da lå laget på 8.-plass i ligaen, der de også endte opp etter den ordinære sesongen.

  I sluttspillet om å sikre den siste europacupplassen endte laget bak Gent, som sikret 5.-plassen som gir spill i conferenceligaen.

  Thorstvedt har vært fast inventar på laget sesongen gjennom, mens Juklerød fikk litt mer spilletid mot slutten av sesongen etter å ha sittet på benken tidligere i sesongen.

  Thorstvedt
  Foto: LEONHARD FOEGER / Reuters
 • Stjernefall i første runde av French Open

  Sjetteseedede Ons Jabeur og den tidligere finalisten Dominic Thiem røk begge ut i første runde av French Open, også kalt Roland Garros, søndag.

  Tunisiske Jabeurs nederlag var en stor overraskelse på kvinnesiden i Grand Slam-turneringen. Polske Magda Linette ble for god med 3-6, 7-6 (7-4), 7-5. Linette er rangert som nummer 56 i verden.

  27 år gamle Jabeur ble på forhånd sett på som en mulig vinner i Paris. I stedet endte et av sesongens store mål med en solid fiasko. Hun har aldri tidligere kommet lenger enn fjerde runde i Roland-Garros.

  Den tunisiske tennisstjernen har vunnet 17 kamper på grus i 2022. Det er flest av alle i tennissirkuset denne sesongen.

  På herresiden sto bolivianske Hugo Dellien for en overraskelse da han slo ut østerrikske Dominic Thiem 6-3, 6-2, 6-4. Thiem har slitt med skader i lang tid og rast nedover verdensrankingen. Exiten kom ikke som noe sjokk.

  Østerrikeren gjorde comeback på banen så sent som i mars.

  Ons Jabeur
  Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste