Hopp til innhold

Bayern-sjefen forlot intervju - får støtte

Bayern München-trener Thomas Tuchel havnet i en opphetet TV-krangel lørdag. Ledelsen forsvarer den pressede manageren.

Det var etter Bayerns 4-0-seier i storkampen mot Borussia Dortmund lørdag at Tuchel reagerte skarpt på kritikk han tidligere har fått fra TV-ekspertene Dietmar Hamann og Lothar Matthäus.

Matthäus var til stede da Tuchel møtte til intervjuet med tyske Sky. Der signaliserte treneren med all tydelighet at han var irritert.

– Si hva du vil, men jeg ønsker ikke å være en del av diskusjonen. I dag vant vi 4-0, og nå får du gjøre helomvending. Kos dere, sa Tuchel, før han forlot intervjuet.

Matthäus og Hamann har hevdet at Bayern ikke har tatt steg som lag siden Tuchel ble ansatt. Kritikken kom blant annet etter sjokktapet i cupen for Saarbrücken i forrige uke.

Sportsdirektør Christoph Freund gir pressede Tuchel støtte.

– Jeg synes det er bra og riktig at Thomas har gjort sin mening klar etter at kritikken har pågått i flere uker, sier Freund til avisen Bild.

– Bayern har alltid kjempet når det er nødvendig. Det er det Thomas har gjort, og vi står hundre prosent bak ham, legger han til.

(NTB)

Bayern München-trener Thomas Tuchel
Foto: AP

Siste nytt

 • Stenshorne imponerte i Formel 3-debuten

  Martinius Stenshorne kjørte seg opp elleve plasser i sesongåpningen i Formel 3, men klarte akkurat ikke å slå seg inn blant de ti som tok poeng i sprintløpet i Bahrain.

  Stenshorne kjørte inn til 11.-plass fra et meget vanskelig utgangspunkt. Nordmannen hadde 22. beste startspor etter en relativt svak kvalifisering torsdag.

  – Fantastisk levert, må vi kunne si. Han har dratt på seg masse erfaring allerede. Han har nok fightet mer i dette løpet enn under hele fjoråret tilsammen, sa Viaplay-kommentator Aleksander Wiik.

  I lørdagens løp klatret Stenshorne jevnt og trutt på listene. Underveis var han på skuddhold til en topp-ti-plassering. Det ville gitt VM-poeng.

  Det ble en voldsom kamp om seieren i Bahrain. En håndfull førere byttet på å lede løpet. Til slutt gikk svenske Arvid Lindblad seirende ut. (NTB)

  Martinius Stenshorne på Bahrain International Circuit i Sakhir.
  Foto: Diederik van der Laan
 • Bekrefter til NRK: Kvitfjell-utforen avlyst

  Det dårlige været på Kvitfjell gjør at Ragnhild Mowinckel og Kajsa Vickhoff Lie skal kjøre to super-G-renn i verdenscupen i helgen.

  Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) opplyser til NRK at treningen er avlyst etter tre utsettelser tidlig på dagen.

  – Det blir super-G i morra og det er fordi vi ikke fikk kjørt trening i går eller i dag. Vi tar ikke sjansen på å ta trening i morgen hvis det også blir avlyst, sier Ole Johan Bjørge til NRK.

  For å arrangere et utforrenn er man avhengig å ha gjennomført minst én offisiell trening. Den dårlige sikten på Kvitfjell hindret det torsdag og fredag.

  Juryen tar ingen sjanser på å arrangere utfortrening lørdag morgen.

  Det betyr at lørdagens utforrenn blir erstattet med ett av de to avlyste super-G-rennene i italienske Val di Fassa sist uke, bekrefter Kvitfjells rennleder. Søndag blir det nok et super-G-renn som også i utgangspunktet var satt opp.

  Da NTB pratet med Bjørge fredag, sto han ved det velkjente Russispranget i Kvitfjell-traseen og kunne ikke se verken porten nedenfor eller overfor. Tett tåke og snø gjorde sikten dårlig. Nede i dalen regnet det.

  Helgen i Kvitfjell blir Ragnhild Mowinckels siste i verdenscupsirkuset. 31-åringen har varslet at hun legger opp etter sesongen.

  Mowinckel er på 9.-plass i kampen om super-G-kula. Lie er på 6.-plass. (NTB/NRK)

  nLAn2v3ySKs
  Foto: AFP
 • Overlegen norsk stafettseier i ungdoms-VM skiskyting

  Den norske trioen var knusende overlegen på mennenes stafett i ungdoms-VM skiskyting og vant med nesten to minutter.

  Ankermann Kasper Kalkenberg tok sitt tredje gull i mesterskapet i Otepää, etter seier på sprinten onsdag og fellesstarten torsdag. Han har også sølv fra normaldistanse og blandet stafett tidligere i mesterskapet.

  Isak Skogrand gikk første etappe og vekslet 15,4 sekunder bak ledende Italia. Oliver Alm, som tok bronse på fellesstarten, gikk Norge opp i ledelse og sendte Kalkenberg ut med vel 10 sekunders forsprang til Italia.

  På ankeretappen ble det knockout, og Kalkenberg paraderte inn til gull 1.46,4 minutt foran Antonin Guy, som sikret sølvet for Frankrike. Italias ankermann Nicola Giordano var slått med over to minutter.

  (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal