Hopp til innhold

Bayern med ny kjempesmell – presset på Tuchel øker

Bayern München er i kjempetrøbbel i kampen om Bundesliga-tittelen. Søndag røk Thomas Tuchels mannskap på et overraskende 2-3-tap borte mot Bochum.

De har nå tapt sine tre siste kamper i alle turneringer.

Bayern-sjef Tuchel er under voldsomt press etter flere svake prestasjoner de siste ukene. For en drøy uke siden fikk tittelforsvareren juling i storkampen mot Leverkusen, før det ble tap mot Lazio i den første av to åttedelsfinaler i mesterligaen.

Med et kvarter igjen på klokka ble Dayot Upamecano utvist da han lagde straffespark. Forsøket fra ellevemeteren ble ekspedert i mål av Kevin Stoger. Upamecano ble også utvist i mesterliga-kampen mot Lazio tirsdag.

Harry Kane reduserte med få minutter igjen, men det holdt ikke til Bayern-poeng.

Laget som til vanlig dominerer den tyske ligaen er nå åtte poeng bak ligaleder Bayer Leverkusen.

_4rCqIiv7Hg
Foto: AP

Siste nytt

 • Hovland med i seierskampen

  Viktor Hovland spilte en solid runde to under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Hovland har gått runden sin to under par så langt, noe om plasserer han på en foreløpig delt sjetteplass. Han er totalt 11 slag under par, mens lederen, Xander Schauffele er 15 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB
 • Sesongbeste av Guttormsen

  Stavhopper Simen Guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles lørdag. Nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80.

  Den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak Ernest John Obiena. Stavstjerner som Chris Nilsen og Sam Kendricks var begge bak Guttormsen.

  EM-kravet i stav er på 5,75, mens OL-kravet er 5,82.

  Simen Guttormsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal