NRK Meny

Avaldsnes mot sjølvaste Lyon

Avaldsnes får besøk av ingen ringare enn europas beste spelar Ada Hegerberg og regjerande meister Lyon i 16-delsfinalene i meisterligaen i fotball for kvinner. LSK Kvinner får også tøff fransk motstand – Paris St. Germain, som var fjerdeseeda i trekninga. Begge dei norske laga spelar heime først, det vil seie 5. eller 6. oktober. Returkampane går ei veke seinare.

Hegerberg og Ronaldo
Foto: ERIC GAILLARD / Reuters

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal