Hopp til innhold

Arsenal slo Brentford tross Ramsdale-brøler

Aaron Ramsdales kjempetabbe så ut til å koste Arsenal dyrt i gullkampen, men Kai Havertz ble matchvinner i det 86. minutt da Brentford ble slått 2-1.

Ramsdale forærte Brentford utligningen på overtid i første omgang, men han revansjerte seg med et par kjemperedninger da gjestene truet med å ta ledelsen i den andre omgangen.

Etter massivt Arsenal-press nikket Havertz inn vinnermålet i sluttminuttene, etter at Ben White ble spilt fram av Martin Ødegaard og slo et perfekt innlegg.

Høyrebacken hadde assist på begge Arsenals mål i den viktige derbyseieren.

Med tre poeng utnyttet Mikel Artetas menn muligheten som lå i at gullrivalene Liverpool og Manchester City møtes søndag, og at minst en av dem avgir poeng.

(NTB)

so44I8grBAc
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Franske medier: Tidligere Bodø/Glimt-helt angrepet av væpnede menn – skudd avfyrt

  Tidligere Bodø/Glimt-profil Faris Pemi Moumbagna og en lagkamerat i den franske storklubben Marseille ble angrepet av bevæpnede menn natt til mandag, ifølge franske medier.

  Moumbagna, som forlot Glimt til fordel for Marseille tidligere i år, skal ha vært på vei hjem fra den franske klubbens treningsanlegg da bevæpnede menn slo til mot bilen hans. Også kjøretøyet til lagkamerat Jean Onana oppgis å ha vært mål for angrepet.

  En rekke franske medier, blant dem Le Parisien , RMC og TV-kanalen Europe 1 beskriver episoden med henvisning til kilder i fransk politi.

  Omstendighetene og gjerningsmennenes hensikt beskrives samtidig som å være uklare.

  Moumbagna og Onana ankom natt til mandag Marseilles treningsanlegg etter at laget hadde returnert til egen by fra ligamøtet med Le Havre søndag kveld. Rett før klokken 04.00 skal de to spillerne ha hentet sine private biler og satt kursen hjemover.

  Le Parisien skriver at påtalemyndigheten bekrefter de faktiske forhold. Samtidig pågår det en etterforskning for å få ytterligere klarhet i situasjonen.

  Kilder i fransk politi siteres på at Moumbagna og Onana klarte å unnslippe situasjonen, samtidig som gjerningsmennene flyktet fra stedet. Ifølge flere medier var det i etterkant flere kulehull i de to Marseille-spillernes biler.

  Le Parisien hevder å ha snakket med en kilde internt i Marseille. Vedkommende opplyser at Moumbagna og Onana er uskadde, men «ekstremt sjokkerte». Den franske storklubben opplyses videre å være i løpende kontakt med alle sine spillere og aktuelle myndighetsorganer. (NTB)

  Faris Pemi Moumbagna
  Foto: MARCO BERTORELLO / AFP
 • Strømsgodset med etterlengtet seier

  Strømsgodset satte en stopper for flere negative rekker da de vant 2-0 hjemme over Haugesund i Eliteserien mandag.

  Før mandagens oppgjør sto Haugesund med tre strake seirer mot Godset. Sist drammenslaget slo FKH var tilbake i april 2022. Strømsgodset hadde heller ikke slått FKH på hjemmebane siden mars 2019.

  Det var heller ikke mye som tilsa at disse rekkene skulle stanses i mandagens oppgjør. Før kampen sto nemlig Strømsgodset med tre strake tap i liagen.

  Strømsgodset med etterlengtet seier
  Foto: NTB
 • Molde-smell mot Sarpsborg 08

  Sarpsborg 08 reiste seg etter flere stygge tap, intern møtevirksomhet og negative overskrifter i mediene. Mandag ble det 4-2-seier og tre kruttsterke poeng mot Molde.

  Pawel Chrupalla, Stefan Johansen og Sondre Ørjasæter (2) scoret målene for gjestene i det som ble en solid revansje etter en særdeles turbulent uke.

  Den stygge 1-7-smellen hjemme mot HamKam 16. mai ble etterfulgt av et fire timer langt internt krisemøte.

  På tampen kom en svært omdiskutert situasjon. Molde ville ha straffe da Anders Hagelskjær gikk i bakken i feltet. I den påfølgende kontringen satte Sondre Ørjasæter inn 4-2 for gjestene.

  Dommer Marius Lien ble bedt om å vurdere straffesituasjonen av VAR-rommet, men besluttet at avgjørelsen hans skulle bli stående. Dermed endte det 2-4.

  Sarpsborg 08 feirer seieren mot Molde FK
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal