– En rå naturopplevelse

Aksel Lund Svindal imponerer i nok en film med frikjøring, men vil ikke ta opp konkurransen med de beste kjørerne.

Video Ny ski-film med Aksel Lund Svindal

Se video fra den nye skifilmen der Aksel Lund Svindal bidrar. (Bildene er fra «Being There» av Field Productions).

– Jeg har jo kjørt noen dager på ski og vet hva jo litt hva dreier seg om, men det er mye høyere nivå på de beste der enn det er på meg. Jeg har ikke noe mål om å ta opp konkurransen med de råeste, sier Aksel Lund Svindal til NRK.

Selv om alpinistens fokus er å dominere når det er porter å passere i skiløypa, har han tatt seg tid til å delta i frikjøringsfilmen «Being There».

Innspillingen skjedde i Lofoten.

– Det var bonus at det var i Lofoten, for det ble en rå naturopplevelse. Det er der og da, når du gjør det, som er gøy, sier Lund Svindal.

Filmen har offisiell verdenspremier lørdag, men den delen av produksjonen er ikke så viktig for Lund Svindal.

– Den premieredelen er ikke så viktig for meg, for meg er det bare gøy å få lov til å være med på det. Det er jeg takknemlig for, sier han.

Video - Det ble en rå naturopplevelse

Aksel Lund Svindal forteller om filminnspillingen i Lofoten.

Siste nytt

 • Raser mot UEFA: – En skandale

  UEFA bekreftet onsdag seedingen til trekningen av EM-sluttspillet til sommeren. Den har skapt sterke reaksjoner.

  – Det er en skandale, for å være ærlig. Fotball er ikke lenger fotball, det er bare business, sa Belgias stjerne Kevin De Bruyne om at VM-bronsevinneren allerede halvannen uke før trekningen vet at de havner i gruppe med Danmark og Russland og må spille to bortekamper.

  – Jeg forstår ikke det nye formatet. Jeg har spurt forbundet om jeg i det hele tatt trenger å reise til trekningen, sa Nederlands landslagssjef Ronald Koeman da han fikk vite at det allerede er klart at laget hans møter Ukraina i sluttspillet.

  Det er ikke selve seedingen som fører til reaksjoner, men alle føringene som er lagt rundt blant annet hvor mange kamper de 12 vertsnasjonene skal få på hjemmebane, det politiske klimaet og hvilket seedingsnivå lagene fra nasjonsligaomspillet skal gå inn på. (NTB)

  Belgia
  Foto: John Thys / AFP
 • Viktig seier for Ulsruds lag

  Norges curlinglag med Thomas Ulsrud som skip holdt liv i sjansen til semifinaleplass i EM med 6–5-seier over Russland onsdag. Med fire seirer og fire tap er det norske laget på delt 5.-plass, men med seier i siste grunnspillskamp mot Nederland torsdag vil laget klatre til 5–4. Tre lag har 5-3 før den siste runden, men to av dem (Italia og Sveits) møtes innbyrdes, mens Skottland møter ubeseirede og allerede semifinaleklare Sverige. (NTB)

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Ute etter dopingmistanke

  Fire rumenske håndballspillere får ikke reise til VM i Japan på grunn av mistanke om brudd på antidopingreglene. Alle de fire spiller i den rumenske klubben Brasov, og skal ifølge Aftonbladet ha fått en slags intravenøs laserbehandling som ikke er tillatt i henhold til nasjonale rumenske regler. En av spillerne skulle erstattet stjernespilleren Cristina Neagu som er ute med skade.

  Christina Neagu
  Foto: HENNING BAGGER / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal