NRK Meny

– En fantastisk historie

– Hele sagaen om Martin Ødegaard er en fantastisk historie, sier Strømsgodsets daglige leder Erik Espeseth til NTB om Martin Ødegaards overgang til Real Madrid.

Espeseth har sammen med sportssjef Jostein Flo forhandlet med Real Madrid.

– Jeg blir litt ydmyk over at en så stor klubb ønsker å hente et av våre store talenter. Jeg følte litt på det da Jostein og jeg var i forhandlinger med klubbdirektøren til Real Madrid. Verdens mektigste klubbdirektør satt på den andre siden av bordet, men han var trivelig, folkelig, jordnær og profesjonell.

Siste nytt

 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP
 • Tror Zlatan er tilbake før nyttår

  Zlatan Ibrahimovic er fortsatt under opptrening i Manchester United etter fjorårets skade, men manager José Mourinho mener svensken nærmer seg et comeback. – Han er ikke tilbake neste uke eller om et par uker, men tror jeg han er tilbake i løpet av 2017? Ja. Men det er bare en følelse, sier Mourinho på pressekonferansen før helgens kamp.

  SOCCER-ENGLAND-BOU-MUN/
  Foto: Hannah McKay / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal