28 smittede i én klubb

Madrid-klubben CF Fuenlabrada, som spiller på nivå to i Spania, er hardt rammet av koronviruset. Lørdag bekrefter klubben på sin hjemmeside at 12 nye spillere har testet positivt på covid-19. Dermed er klubben oppe i hele 28 smittetilfeller.

– Vi ønsker å uttrykke dyp smerte og bekymring over de siste testresultatene, skeiver klubben.

De 12 nye tilfellene har kommet etter klubbens foreløpig siste kamp mot Elche 17. juli. Åtte av disse skal ha blitt smittet selv om de ifølge klubben var isolert på sine egne rom. To av spillerne som nå har testet positivt hadde desssuten antidstoffer som tyder på at de også tidligere har hatt viruset.

CF Fuenlabrada varsler at de vil ta kontakt med LaLiga for å diskutere hva som skjer videre.

bPrqKJjq1_E
Foto: JOE RAEDLE

Sportsnyheter

Knust etter kjempemissen: – Fare for søvnløse netter resten av livet

Eirik Hestad hadde en kjempemulighet til å skyte Molde til mesterligaens gruppespill for første gang på 21 år. Men inngangspremien på 250 millioner kroner glapp og i stedet blir det europaligaspill.

Jens Petter Hauge har landet i Milano – ble møtt av et stort presseoppbud på flyplassen

Jens Petter Hauge er ventet å signere for AC Milan i løpet av kort tid, og i ettermiddag landet han på flyplassen i Milano. Dersom alt går i boks og Hauge signerer for italienerne, betyr det samtidig at Bodø/Glimt snart kan ha solgt spillere for nær 100 millioner kroner på ett år.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal