Hopp til innhold

Ny rolle for Ingebretsen

Fra nyttår går tidligere hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen inn som kombinert speider og samtalepartner for spillerne i Strømsgodsets A-stall, skriver NTB. Tidligere i høst måtte Ingebretsen gi seg som hovedtrener av helsemessige årsaker.

BP
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Siste nytt

  • Berge og Burnley på vei ned etter stortap

    Håpet om fornyet Premier League-kontrakt svinner for Sander Berge og hans Burnley, som lørdag tapte 1-4 hjemme for Newcastle.

    Samtidig tok Nottingham Forest et kjempesteg mot ny kontrakt ved å slå allerede fortapte Sheffield United 3-1 på bortebane. Callum Hudson-Odoi ble stor helt med to mål.

    (NTB)

    Premier League - Burnley v Newcastle United
    Foto: Jason Cairnduff / Reuters
  • Vålerenga med seier nummer to på rad – Stabæk vant toppkampen 5-0

    Vålerenga fulgte opp 1-0-seieren over Tromsø i cupen i midtuka med en ny 1-0-seier over Bryne i 1. divisjon.

    Matchvinnerscoringen var et rotemål av dimensjoner. Vålerenga brøt en Bryne-kontring og kontret selv på venstresiden. Det endte til slutt med at Ola Kamara fikk lirket ballen i retning streken, men det var Jacob Haahr Steffensen som var sist på ballen, og han ble derfor kreditert et selvmål.

    I rundens toppkamp rullet Stabæk over Kongsvinger i 1. omgang og ledet 3-0. KIL fikk også en spiller utvist på tampen av omgangen, og det gjorde ikke saken bedre for de røde. Stabæk vant til slutt 5-0.

    (NTB)

    1. divisjon i fotball for menn 2024: Vålerenga - Bryne
    Foto: Fredrik Varfjell / NTB
  • Pinlig tap for ishockeylandslaget

    Norges ishockeylandslag greide ikke å følge opp med en ny sterk prestasjon etter fredagens seier og røk hele 8-0 for Latvia i Riga lørdag.

    Norge vant 1-0 over samme motstander fredag. Da sikret Stian Solberg seieren 37 sekunder inn i forlengningen.

    Slik ble det ikke i kamp to lørdag. Norge hang ikke med på borteis, og latvierne ga nordmennene en tøff leksjon i siste kamp før elite-VM.

    (NTB)

    Privatlandskamp Ishockey Norge -Danmark (4-3)
    Foto: Frederik Ringnes / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal