NRK Meny
Normal

- Super-G blir en fest

Landslagssjef Marius Arnesen mener at de tre norske løperne i lørdagens super-G-renn i VM kommer til å bidra til å gjøre lørdagen til en festdag.

Marius Arnesen og Aksel Lund Svindal
Foto: Richardsen, Tor / SCANPIX

- Det er klart jeg forventer en god norsk dag. Jeg synes ikke det er noen grunn til å legge skjul på at jeg mener vårt lag er i stand til å gjøre dette til en festdag, sier landslagssjefen til NTB.

Tror på Svindal

Han er overbevist om at Aksel Lund Svindal kommer til å være med å kjempe i toppen, og han er ikke redd for at presset skal bli for stort på 24-åringen.

- Svindal takler presset veldig bra. Det er ikke noe problem for ham, sier Arnesen, og Aksel Lund Svindal er enig.

Går for gull

- Det største presset legger jeg nok på meg selv, og jeg kan love dere at jeg skal gjøre mitt ytterste for å bli best mulig i alle fem disiplinene, sier Svindal.

- Du har tidligere varslet gull i dette mesterskapet, mener du fortsatt at det er realistisk?

- Ja, det er lenge siden vi ble enige om målsettingen med VM her i Åre. Vi skal reise herfra med gull. Det målet står fast, sier Marius Arnesen dagen før det braker løs for alvor i Åres VM-løyper.


NRK 1 og NRKSport.no viser super-G lørdag fra kl 12.15.

 

Siste nytt

 • Wikheim matchvinner i Danmark

  Tidligere Strømsgodset-spiller Gustav Wikheim ble matchvinner da Midtjylland slo Aalborg 1-0 i den danske superligaen mandag. 24-åringen ble matchvinner to minutter før full tid. Wikheim erstattet Alexander Sørloth etter 76 minutters spill.

  Gustav Wikheim
  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix
 • Matip går glipp av Sevilla-kampen

  Liverpools Joel Matip spiller ikke tirsdagens mesterligakamp mot Sevilla på grunn av lårtrøbbel.

  26-åringen spilte ikke da Liverpool slo Southampton 3-0 i serien lørdag. Nå bekrefter manager Jürgen Klopp at han er ute mot spanjolene, melder BBC.

  Joel Matip
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Sky Sports: Bud på Newcastle

  Forretningskvinnen Amanda Staveley (44) skal ha lagt inn et bud på 300 millioner pund for Premier League-klubben Newcastle. PCP Capital Partners, firmaet til den engelske finanskvinnen, la inn budet i slutten av forrige uke, ifølge Sky Sports.

  Newcastle-supporter
  Foto: Alex Morton / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn