NRK Meny
Normal

- Har mer å gå på

Håvard Bøkko er i rute til VM på hjemmebane. Etter en svak verdenscupåpning viste skøyteløperen sterke takter denne helgen.

Håvard Bøkko

Håvard Bøkko leverte en god 10000-meter i Moskva

Foto: Sergey Ponomarev / AP

I Moskva endte Bøkko på andreplass på 10000-meter med tiden 13.00,65 minutter.

- Jeg kan fortsatt gå enda fortere tenker jeg, så det er klart at når jeg skal være i form i februar så håper jeg at jeg kan gå enda fortere, sier Bøkko til NRK.

Les også: Nesten under 13. minutter

For det er ingen tvil om at det er en helg på Hamar i februar som er årets mål for 21-åringen.

- Det er det største i år, og etter det så er det største OL i sesongen etter. Det er veldig viktig å gå fort på hjemmebane og VM er jo det største, fortsetter Bøkko.

Skal bruke pausen godt

Etter tre helger på rad tar verdenscupen på skøyter en pause til godt ut på nyåret. Bøkko kan bruke tiden til å finpusse, for nå vet han at han er på rett vei.

- Det er litt tekniske smådetaljer og bare bygge større motor og bli enda sterkere tenker jeg, så skal jeg bli bra i mesterskapene etter nyttår, avslytter skøytetalentet.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup fristil: Skicross
V-cup fristil: Skicross
V-cup alpint: Super-G, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G menn
V-cup alpint: Super-G menn
Best i verden: Kupper'n
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting: Sprint menn
EM svømming