NRK Meny
Normal

- Har mer å gå på

Håvard Bøkko er i rute til VM på hjemmebane. Etter en svak verdenscupåpning viste skøyteløperen sterke takter denne helgen.

Håvard Bøkko

Håvard Bøkko leverte en god 10000-meter i Moskva

Foto: Sergey Ponomarev / AP

I Moskva endte Bøkko på andreplass på 10000-meter med tiden 13.00,65 minutter.

- Jeg kan fortsatt gå enda fortere tenker jeg, så det er klart at når jeg skal være i form i februar så håper jeg at jeg kan gå enda fortere, sier Bøkko til NRK.

Les også: Nesten under 13. minutter

For det er ingen tvil om at det er en helg på Hamar i februar som er årets mål for 21-åringen.

- Det er det største i år, og etter det så er det største OL i sesongen etter. Det er veldig viktig å gå fort på hjemmebane og VM er jo det største, fortsetter Bøkko.

Skal bruke pausen godt

Etter tre helger på rad tar verdenscupen på skøyter en pause til godt ut på nyåret. Bøkko kan bruke tiden til å finpusse, for nå vet han at han er på rett vei.

- Det er litt tekniske smådetaljer og bare bygge større motor og bli enda sterkere tenker jeg, så skal jeg bli bra i mesterskapene etter nyttår, avslytter skøytetalentet.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag