NRK Meny
Normal

- Har mer å gå på

Håvard Bøkko er i rute til VM på hjemmebane. Etter en svak verdenscupåpning viste skøyteløperen sterke takter denne helgen.

Håvard Bøkko

Håvard Bøkko leverte en god 10000-meter i Moskva

Foto: Sergey Ponomarev / AP

I Moskva endte Bøkko på andreplass på 10000-meter med tiden 13.00,65 minutter.

- Jeg kan fortsatt gå enda fortere tenker jeg, så det er klart at når jeg skal være i form i februar så håper jeg at jeg kan gå enda fortere, sier Bøkko til NRK.

Les også: Nesten under 13. minutter

For det er ingen tvil om at det er en helg på Hamar i februar som er årets mål for 21-åringen.

- Det er det største i år, og etter det så er det største OL i sesongen etter. Det er veldig viktig å gå fort på hjemmebane og VM er jo det største, fortsetter Bøkko.

Skal bruke pausen godt

Etter tre helger på rad tar verdenscupen på skøyter en pause til godt ut på nyåret. Bøkko kan bruke tiden til å finpusse, for nå vet han at han er på rett vei.

- Det er litt tekniske smådetaljer og bare bygge større motor og bli enda sterkere tenker jeg, så skal jeg bli bra i mesterskapene etter nyttår, avslytter skøytetalentet.

Siste nytt

 • Stjernen best i norgescupen

  Andreas Stjernen har valgt å trene for seg selv store deler av sommeren. Det er ingen grunn til bekymring. Sprova-hopperen vant lørdagens norgescuprenn i Granåsen. Ett poeng skilte ned til Joakim Aune. Fredrik Bjerkeengen ble nummer tre.

  Hopplandslaget
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Inter vil saksøke La Liga-sjefen

  Inter liker svært dårlig uttalelsene til La Liga-president Javier Tebas om Milano-klubbens forsøk på å kjøpe Luka Modric fra Real Madrid. – Inter bekrefter at klubben vil ta rettslige skritt mot Javier Tebas i forbindelse med uttalelsene han kom med til pressen i dag, heter det i en melding lagt ut på Inters nettsted.

  Estonia Super Cup Soccer
  Foto: Pavel Golovkin / AP
 • Bolt på plass i Australia

  Usain Bolt gir ikke opp drømmen om å bli profesjonell fotballspiller. Sprintlegenden ankom Australia lørdag for å trene med Central Coast Mariners. – Jeg har helt siden min siste friidrettssesong sagt at jeg vil spille fotball, og jeg vet hva jeg kan, sa Bolt til et stort medieoppbud på flyplassen i Sydney.

  Australia Soccer Bolt
  Foto: Rick Rycroft / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Aquabike, finaler
NM-veka: Aquabike og speedcross
NM-veka: Aquabike
NM-veka: Speedcross, finaler
NM-veka: Speedcross
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Friidrett: Diamond League
4-4-2 med Schau og Aune
NM-veka: Sandbryting, finaler
NM-veka: Sandbryting
NM-veka: Friidrett