NRK Meny
Normal

- Edvald kan vinne

NRKs sykkelekspert Dag Erik Pedersen tror Edvald Boasson Hagen har sjanser til seier i Polen rundt, som avsluttes i ettermiddag.

Edvald Boasson Hagen
Foto: DAMIEN MEYER / AFP

- Det kan godt være at Edvald er med i et brudd der Alessandro Ballan ikke er med. Da har han gode sjanser, sier Pedersen.

Nettradio: - Blir det et brudd, har han sjansen

Boasson Hagen ligger på tredjeplass, bare 11 sekunder etter verdensmester Ballan, foran rittets siste etappe.

Den etappen er 136,5 km lang og går inn til Krakow.

- Men uansett har Polen rundt vært en ny suksess for Edvald med to etappeseirer. Husk at dette er et Pro-tour-ritt som er rangert helt oppe i toppen. Så det er oppsiktsvekkende sterke resultater Edvald gjør i år, sier Pedersen.

Les: Boasson Hagen vant "Kongeetappen"

Siste nytt

 • Norske Mathias (18) til NHL-lag

  NHL-laget Calgary Flames har draftet den norske 18-åringen Mathias Emilio Pettersen fra Manglerud, opplyser klubben på Twitter. Det siste året har han spilt på Muskegon Lumberjacks i United States Hockey League.

  Mathias Emilio Pettersen
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Molde slo tilbake

  Molde vann 3–0 heime mot Stabæk i kveld. Dermed slo dei tilbake på første forsøk etter 1-0-tapet mot Kristiansund. Fredrik Aursnes og Eirik Hestad scora begge før kvarteret var spelt, medan innbytar Mattias Moström slo til med eit lekkert mål i det 90. minutt.

  Fredrik Aursnes og Eirik Hestad
  Foto: Arne Flatin / NRK
 • Vil sende dommaren til Haag

  Serbia-trenar Mladen Krstajic er svært skuffa over at Aleksandar Mitrovic ikkje fekk straffe i 2-1-tapet mot Sveits. – Dommaren (tyske Felix Brych) burde ha blitt sendt til Haag, rasar Krstajic – og siktar til byen der den internasjonale straffedomstolen ligg.

  FBL-WC-2018-SRB-PRESSER
  Foto: OZAN KOSE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2018: Tyskland - Sverige