NRK Meny
Normal

- Edvald kan vinne

NRKs sykkelekspert Dag Erik Pedersen tror Edvald Boasson Hagen har sjanser til seier i Polen rundt, som avsluttes i ettermiddag.

Edvald Boasson Hagen
Foto: DAMIEN MEYER / AFP

- Det kan godt være at Edvald er med i et brudd der Alessandro Ballan ikke er med. Da har han gode sjanser, sier Pedersen.

Nettradio: - Blir det et brudd, har han sjansen

Boasson Hagen ligger på tredjeplass, bare 11 sekunder etter verdensmester Ballan, foran rittets siste etappe.

Den etappen er 136,5 km lang og går inn til Krakow.

- Men uansett har Polen rundt vært en ny suksess for Edvald med to etappeseirer. Husk at dette er et Pro-tour-ritt som er rangert helt oppe i toppen. Så det er oppsiktsvekkende sterke resultater Edvald gjør i år, sier Pedersen.

Les: Boasson Hagen vant "Kongeetappen"

Siste nytt

 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP
 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen
 • Patrick Thoresen melder seg OL-klar

  Patrick Thoresen og de andre proffene i ishockeyligaen KHL har fått grønt lys til å delta i OL. Det ble offisielt klart da Russlands olympiske komité tirsdag ga sin støtte til at russiske idrettsutøvere kan delta i OL under nøytralt flagg.

  Patrick Thoresen
  Foto: NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal