Normal

Vipers ute av cupen

Vipers Kristiansand er ute av cupen etter at laget tapte kvartfinalen mot Stabæk 20-28 i Karusshallen onsdag kveld.

Susann Iren Hall, Vipers Kristiansand

UTE: Susann Iren Hall og Vipers Kristiansand var sjanseløse mot Stabæk i kvartfinalen i cupen.

Foto: Sander Heggheim/NRK

Kristiansandsklubben var sjanseløs til avansement til semifinalen. Slurv i både forsvar og angrep gjorde at Stabæk enkelt tok seg videre.

– Vi tapte mot et bedre lag. Vi spilte rett og slett en dårlig kamp. Jeg er skuffet over at vi ikke fightet mer, sier trener Thomas Hørlyk til NRK.no.

– Redde for å bomme

Stabæk kontrollerte kampen fra start til slutt og ledet 13-9 til pause i Karusshallen. Før kampen var treneren opptatt av å hindre kontringer. Det klarte laget definitivt ikke.

– Vi glemmer at vi spiller oss til sjanser og er redde for å bomme. Også i forsvar er vi svake. Vi kom inn i en negativ spiral fra begynnelsen av, sier Hørlyk.

Kristine Lunde-Borgersen satt på benken under hele kampen mot Stabæk. Landslagsspilleren har slitt med en skade etter et kraftig overtråkk de siste ukene.

Angie Geschke, Vipers Kristiansand

TOPPSCORER: Angie Geschke ble toppscorer i kampen med ti mål.

Foto: Sander Heggheim/NRK

– Serien viktigst

– Vi valgt å ikke ta noen sjanser med Kristine. Hun er bare 70 prosent og det kommer viktigere kamper utover i sesongen, sier treneren.

– Hvor høyt var cupen prioritert?

– Vi ville selvsagt komme så langt som mulig, men vi er få spillere og da må vi prioritere. Da er kanskje serien litt viktigere. Vi får har tre tøffe kamper foran oss i serien, sier han.

Resultater fra kvartfinalene:

Storhamar–Larvik 23-26
Vipers – Stabæk 20-28
Tertnes – Byåsen 23-24
Halden – Flint Tønsberg