Vanvittig fornøyd med Aquaramas åpningshelg

Sjefen for Kristiansands nye bade- og idrettsanlegg er strålende fornøyd med åpningshelgen. Over 4000 besøkte Aquarama de tre første dagene.

Unni Mesel

En strålende fornøyd daglig leder i Aquarama, Unni Mesel, etter en godt besøkt åpningshelg uten større driftsproblemer.

Foto: Eirik Damsgaard / NRK

Etter mange års planlegging og bygging kunne Aquarama endelig åpne kranene og dørene for publikum. Og folk

Godt besøk

– Vi har hatt en åpningshelg over all forventning med vanvittig gode besøkstall på fredag, og godt besøk lørdag og søndag. Samtidig har vi klart å holde unna slik at ikke folk har opplevd at det ble mye trengsel og kaos. Alt har fungert knirkefritt, sier en fornøyd daglig leder Unni Mesel ved Aquarama.

Over 4000 gjester har besøkt badeanlegget med vannrutsjebaner, surfebølge, idrettsbasseng på 50 ganger 25 meter, stupetårn og klatrevegg i løpet av de tre første dagene.

LES: Aquarama viktig for næringslivet

LES: Aquarama kan miste spillemidler

Gode tilbakemeldinger

Unni Mesel forteller at gjestene virket fornøyd med anlegget.

– Vi er godt fornøyd med besøkstallet, men vi har kapasitet til å ta imot enda flere på en helg. Det flotte været ute gjorde vel sitt til at det ikke ble trengsel inne, tenker jeg, Vi har også fått utrolig mange gode tilbakemeldinger fra gjestene våre, sier Mesel.

Surfebølge i Aquarama

Peter Lizamore, som jobber på Aquarama, tester den kunstige surfebølgen.

Foto: Eirik Damsgaard / NRK

Aquarama har fullt åpningsprogram hele påskeuka.

Anlegget ved Bystranda i Kristiansand tilbyr i tillegg til badeland, spa, treningssenter og idrettshall. Og hotellet som er tilknyttet anlegget åpner i juni.

NETT-TV: Kristiansands tidligere ordfører stupte fra 10-meteren

Bdelandet Aquarama åpna i Kristiansand i formiddag. Det nye senteret inneholder badeland, svømme- og stupeanlegg, idrettshall og hotell. Og det var mange som syntes den offisielle åpninga i dag var gøy.

NETT-TV: Aquarama åpnet dørene for publikum