Snødekte hus i Elvegata i Kristiansand
Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Uvær og trafikk på Sørlandet

Oppsummert

Her følger NRK Sørlandet uvær og trafikk, når E18 eller E39 snør igjen, strømlinjer brytes eller elver går over sine bredder.

 • Kraftig regn i vente

  Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel om kraftig vind og mye regn. Det ventes lokalt kraftige regn- og haglbyger med torden. Lokalt opp til 20 millimeter på én time.

 • Se tordenværet over Kristiansand

  Etter flere dager med sommervær og tropevarme, ble Sørlandet søndag truffet av kraftige regn- og tordenbyger. NRKs kamera fanget noe av uværet søndag kveld.

 • Oppretter sak etter MC-ulykke

  Politiet i Agder opplyser på Twitter at det er mistanke om promillekjøring i forbindelse med MC-ulykken i Lyngdal tidligere i dag. Kjøretøyet skal heller ikke ha vært registrert, og fører hadde ikke gyldig førerkort.

 • Heftig lyn og torden

  De siste timene har Sørlandet blitt truffet at kraftige regn- og tordenbyger. Her slår lynet ned på Tveit i Bygland kommune. Arne Larsson har delt dette blinkskuddet i Facebook-gruppen Setesdal i Bilder.

  Lynnedslag på Tveit
  Foto: Arne Larsson / Facebook
 • Venter kraftige regn- og haglbyger

  Meteorologisk institutt har sendt ut gult varsel for Agder-fylkene søndag ettermiddag og kveld. Det skyldes at det er ventet kraftige regn- og haglbyger med torden. Det kan også komme kraftige vindkast i uværet.

  Laster Twitter-innhold