Trafikken står i Bieheiatunnelen
Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Uvær og trafikk på Sørlandet

Oppsummert

Her følger NRK Sørlandet uvær og trafikk, når E18 eller E39 snør igjen, strømlinjer brytes eller elver går over sine bredder.

 • Strøbil og varebil av veien

  En varebil og en strøbil har kjørt ut av veien i Froland, melder politiet. Ifølge Agderposten melder strøbilene både i Arendal og Froland om vanskelige forhold. Ifølge politiet er det glatt i hele Agder, men særlig øst i landsdelen.

  Laster Twitter-innhold
 • Buss skled av veien i Vegusdal

  En buss med åtte til ti personer har og sklidd ut av veien og delvis ned i grøfta på fylkesvei 42 ved Evjeveien i Vegusdal. Det er ifølge politiet ikke meldt om personskade. Et vogntog veltet samme sted tidligere tirsdag morgen.

 • Glatt vei skaper trafikktrøbbel

  Flere biler står fast på glatta på fylkesvei 478 ved Kuliavegen i Kristiansand. Veien er stengt, opplyser politiet. Ved Evjeveien på fylkesvei 42 i Vegusdal har et vogntog veltet. Det er ikke meldt om personskade.

  Laster Twitter-innhold
 • Fremdeles manuell dirigering

  Det jobbes fremdeles med å fjerne vogntoget som fikk stans ved Fosselandsvannet på E39 i Kvinedal tidligere i kveld. Grunnet utfordringer i bilbergingsarbeidet, står fremdeles vogntoget på stedet i 22-tiden. Trafikken dirigeres manuelt av politiet.