Normal

Travel natt for politiet

Villmannskjøring, slagsmål og nattestøy er noe av det politiet måtte håndtere i natt.

Agder politidistrikt

Her ved operasjonssentralen til Agder politidistrikt holder de i trådene gjennom natta.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Tvedestrand, kl. 21.55: En bilfører mistenkes for promillekjøring etter et trafikkuhell på E18 ved Fiane. Bilen hadde kjørt i en lyktestolpe.

Arendal, kl. 22.00: En bilist mister førerkort i en trafikkontroll i 50-sonen ved Rykene. Bilistens fart måles til 86 km/t. I tillegg skrives det ut to forenklede forelegg for fart, to gebyr for bruk av telefon og et gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Kristiansand, kl. 22.00: En mann må hentes med politiets hundepatrulje. Han har gått seg vill i Skråstadheia. Mannen er kald, men uskadd.

Flekkefjord, kl. 22.20: En 33 år gammel mann fratas førerkortet på E39 i Flekkefjord. Kjøringen hans betegnes som villmannskjøring. Politiet oppretter sak på kjøringen.

Vennesla, kl. 00.30: Politiet får melding om at en moped eller motorsykkel kjører til fare for andre trafikanter. Politiet ser ikke noe til kjøretøyet.

Kvinesdal/Flekkefjord/Kristiansand, kl. 00.39: Politiet får melding om en bil som kjører vinglete på E18 på Bjørndalssletta og får også melding om en bil som kjører vinglete på E39 ved Kvinesdal/Flekkefjord.

Risør, kl. 00.43: Det kommer melding om slagsmål i sentrum. Når politiet kommer til, ser de ikke noe til de involverte.

Grimstad, kl. 01.04: To personer blir vist bort fra sentrum etter at de er innblandet i bråk ved et utested.

Søgne, kl. 01.08: På Vedderheia kommer en mann hjem og overrasker en fremmed person ved leiligheten sin. Et vindu er åpent, og gjerningspersonen stikker av.

Tvedestrand, kl 01.08: To menn forstyrrer ro og orden ved et utested. De er borte når politiet kommer til stedet.

Søgne, kl. 01.28. Det kommer melding om et påkjørt rådyr ved Eid. Politiet varsler viltnemnda.

Arendal, kl. 01.51: Fra Rykene kommer det rapport om uvettig kjøring med en ATV.

Arendal, kl. 02.05: En mann anmeldes for besittelse av mindre mengder narkotika. Han erkjenner forholdet.

Flekkefjord, kl. 02.29: Politiet får melding om et stearinlys som brenner i et hus. Politiet får kontakt med huseieren som tar seg av lyset.

Søgne, kl. 02.30: Politiet får melding om at en gressklipper er stjålet fra ei hytte. Gressklipperen har sporingsutstyr og blir dermed funnet igjen. Det er ingen mistenkte.

Arendal, kl. 02.35: Det meldes om et slagsmål på Torvet der en person får en stol i hodet. Politiet tar seg av en person som kjøres hjem.

Arendal, kl. 03.28: En huseier får beskjed om å dempe musikken etter at høy musikk forstyrrer natteroen til naboer.

Kristiansand, kl. 03.48: Fra sentrum av byen kommer det melding om at støy fra et serveringssted forstyrrer natteroen. Politiet pålegger de støyende om å gå til ro for natta.