Start-spillere tatt ut til landslagstropp på Sør-Arena

De to Start-spillerne Espen Børufsen og Rolf Daniel Vikstøl spiller trolig begge med det norske flagget på brystet onsdag kveld. Det norske U23-landslaget møter Tyrkia på Sør Arena i Kristiansand. Men det har vært lite oppmerksomhet rundt kampen.

Rolf Daniel Vikstøl og Espen Børufsen

Rolf Daniel Vikstøl og Espen Børufsen fra Start spiller trolig under landslagskampen på Sør-Arena onsdag kveld.

Foto: NRK

Mediesjef i Start, Roy Emmanuelsen, tror startspillerne vil få spille sammen på venstresiden i løpet av kampen.

Børufsen starter trolig

– Treneren har sagt at de ikke er med som stallpynt så jeg satser på at begge to får spillertid under kampen. De jeg har snakket med som har fulgt de siste forberedende treningene mener det ligger an til at Børufsen starter for Norge i kveld, og at Vikstøl antakelig vil få hoppe inn, sier Emanuelsen.

– Regler i denne turneringen sier at man kan bytte fem spillere. Treneren har på forhånd gått langt i å antyde at vi antakeligvis får se en ren Start-side på venstresiden i løpet av kampen, sier mediesjefen til NRK.

Til tross for at det er det norske fotballandslaget som i kveld møter på Sør-Arena, har det vært lite oppmerksomhet rundt kampen.

Skuffet over lite oppmerksomhet

Emmanuelsen er skuffet over dette og håper på minst 1000 tilskuere på Sør Arena.

– De siste dagene hadde vi nok trodd det skulle være litt mer oppslag i mediene i forhold til at vi har to lokale Start-spillere som antakelig får prøve seg med flagget på brystet, sier han.

– Vi hadde kanskje trodd det skulle bli litt mer oppmerksomhet rundt kampen når det ble kjent. Men de som er ordentlig hektet på fotball har nok fått det med seg, tror Emanuelsen.

Norges U23-herrelandslag i fotball er et landslag for spillere som er 23 år eller yngre. Laget ble etablert høsten 2011 som et tiltak for spillere som er for gamle for U21-landslaget.

Kampen begynner klokken 18 på Sør-Arena.