– Vi må opp på et høyere nivå

Start slo 2. divisjonslaget Fløy 1-0 i en treningskamp onsdag kveld. Mons Ivar Mjelde har dermed sett sine spillere i aksjon for aller første gang.

Video Mjelde om sin første Start-kamp

SE VIDEO: Mons Ivar Mjelde om sin første Start-kamp.

– Resultatet er underordnet for meg i dag. Det viktigste var å se gutta i kamp, og å få trent ei god økt, sier Mons Ivar Mjelde til NRK etter kampen.

Bare fem minutter før slutt sto det 0-0 på Sør Arena, men så sklei Christian Follerås ballen inn i mål etter innlegg fra Espen Hoff, og Start vant treningskampen.

NRK snakket med flere Start-supportere som mente kampen var flau og kjedelig, men Mjelde er ikke enig i det.

– Her er både plusser og minuser. Vi har nok sjanser til å skåre flere mål, og det hadde Fløy også. Det var julaften for Fløy dette, og de var gira. Hadde de vært like gira i alle 2. divisjonskamper hadde de rykket opp, sier Mjelde.

Video Start-Fløy 1-0

SE VIDEO: Christian Follerås skåret 1-0 målet mot Fløy på Sør Arena onsdag kveld.

Mye å gjøre før søndag

Start har mange spillere ute med skade, og Mjelde prøvde derfor mange spillere som vanligvis ikke spiller så mye i treningskampen.

– Ei sånn økt som i dag kan gi meg noen svar i forhold til enkelte posisjoner. Jeg har fått noen svar i forhold til hvordan folk opptrer i ulike situasjoner. Men det viktigste for meg var at vi har en kamp i beina.

– Hva slags justeringer må du gjøre før dere møter Strømsgodset?

– Vi må omstille mye raskere fra defensivt til offensivt. Vi må opp på et høyere nivå skal vi plukke tre poeng søndag. Vi har en jobb å gjøre, men det er alltid sånn at vi kan bli bedre. Det er det vi har fokus på, sier Mjelde.