Denne fotballkampen varte bare i tre minutter og 29 sekunder

4. divisjonslagene Våg FK og Express sto for en meget spesiell fotballkamp onsdag kveld.

Kamp på tre minutter

Her jubler Express-spillerne for scoring mot Våg i Kristiansand. Express vant til slutt 4–2.

– Jeg følte vi hadde full kontroll, men det er spesielt å spille tre minutter, sier Express-spiller Vegard Ramse rett etter kampslutt.

– Det var en veldig fortjent seier i denne kampen. To av to seire på en fotballkamp. Det er deilig og kanskje første og siste gang, sier Express-spiller Øyvind Wilmann Heia.

De to spillerne kunne glise etter å ha vunnet kampen 4-2.

Våg

På bildet ser du 100 % av Vågs supporterklubb, hevder de selv.

Derfor spilte de bare tre minutter

9. april møttes de to sørlandslagene til seriekamp på Karussbanen i Kristiansand.

Da klokken bikket 90 minutter ledet Express fra Grimstad 3–2 mot Våg fra Kristiansand.

Og så langt er alt som normalt. Men det er i tilleggstiden den bisarre situasjonen oppstår. Dommeren har lagt til fem minutter. Da kampuret viser 91:31 går flomlyset i svart, og det er ikke mulig å få det på igjen.

Kampen blir stoppet med tre minutter og 29 sekunder igjen av tilleggstiden.

Senere bestemte fotballkretsen at de to lagene måtte spille de drøye tre minuttene senere. Det skjedde altså onsdag kveld.

Roy Ludvigsen

Se intervju med Express-trener Roy Ludvigsen.

Scoret etter få minutter

Gjestene fra Grimstad brukte kort tid på å avgjøre kampen. I det klokken viste 93:36 satte laget inn 4-2-scoringen. Dermed ble det til slutt en komfortabel seier til Express.

Express-trener Roy Ludvigsen har vært svært kritisk til fotballkretsens avgjørelse om at de siste minuttene av overtiden måtte spilles. Fotballkretsen har tidligere sagt at avgjørelsen ble tatt ut ifra reglementet.

– Nå har vi vel sagt nok om det både på inn- og utpust. Kretsen har bestemt at vi skal spille disse tre minuttene og da har vi fokus på det, sa Express-trener Ludvigsen før kampstart.

Se daglig leder NFF Agder, Kjell Johnsen, forklare hvorfor de siste minuttene måtte fullføres.

NRK ble med i Express-garderoben før kampen mot Våg FK.

Åpnet verdens største bikube 00:36