NRK Meny
Normal

Rolig natt for politiet

Politiet har hatt færre oppdrag enn vanlig natt til lørdag og natt til søndag denne helga.

– Ser vi bort fra de to leteaksjonene som har foregått i Kristiansand og i Søgne har dette vært en rolig helg for oss i politiet, sier operasjonsleder Audun Eide til NRK.no.

– Vil folk heller være hjemme i høstmørket enn å dra ut på byen?

– Det kan se sånn ut, men dette går i bølgedaler.

Her kan du lese hva som skjedde på Sørlandet natt til søndag:

00:06: Politiet måtte kjøre en beruset dame hjem etter at hun hadde blitt kastet ut av et utested i Grimstad. Hun skal ha oppført seg dårlig mot andre gjester på utestedet.

00:08: En beruset kvinne i Lindenes ble anmeldt av politiet etter å ha oppført seg utagerende på et arrangement.

00:32: En mann skal ha truet en dørvakt på et utested i Kristiansand. Politiet rykket ut til stedet og bortviste mannen fra sentrum.

01:14: En mann ble fraktet til legevakt for sjekk etter å ha blitt slått i hodet av en annen mann i Lillesand. Gjerningsmannen er ikke pågrepet.

01:17: En kvinne ble tatt for å ha fremvist falsk legitimasjon på et utested i Kristiansand. Politiet har tatt beslag av ID-kortet og kvinnen er anmeldt.

01:41: En mann i Arendal ble anmeldt og tatt med i arresten fordi han nektet å oppgi navnet sitt.

01:42: En mann, som nektet å forlate et utested i Kristiansand etter å ha laget bråk, ble pågrepet og arrestert av politiet.

02:25: En dørvakt på et utested på Langbrygga i Arendal skal ha blitt slått ned av en gjest. Politiet pågrep mannen kort tid etter og kjørte han til arresten. Mannen ble anmeldt for forholdet.

02:29: En mann ble pågrepet etter et slagsmål i Markens gate i Kristiansand. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelser i beruset tilstand og kjørt til arresten. En annen mann ble bortvist fra sentrum.

02:40-03:20: Politiet gjennomførte promillekontroll på Ubergsmoen i Vegårshei. 10 sjåfører ble kontrollert. Ingen av det gjorde utslag på promilletesten.