Rebina fra Vennesla nykommer på Sørlandstoppen

Rebina, ny popartist fra Vennesla,er nykommer onsdag 1.april med "My Lullaby"

Rebina
Foto: Anne Lene Farstad

REBINA

Denne gang presenterer vi en ukjent popartist fra Sørlandet som kaller seg Rebina (24) som nylig har lansert sine første låter.

Bak artistnavnet Rebina finner vi Stine Rebecca Vogt Landsverk fra Vennesla som deltok på Sørlandstoppen for noen år siden. Hun har komponert sin egen musikk fra 13-14 års alderen og låtene hennes var da i country/pop stil.

Rebina
Foto: Anne Lene Farstad

Hun ble oppmuntret av bransjefolk til å utvikle seg mer og har jobbet i studio gjennom 3 år sammen med produsent Roar Farstad for å ferdigstille sitt første pop/R&B album. Hun ga først ut singelen "Come Away" og kommer i disse dager ut med en ballade "My Lullaby" som vi velger å presentere på Sørlandstoppen. Musikken gis ut gjennom NO1Music Group som er et nyoppstartet plateselskap som holder til i Kristiansand og som kun satser på det digitale markedet.

Pop fra Vennesla utfordrer country fra Kristiansand

Rebina utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av PG & Frank, fra Kristiansand etterfulgt av Tine Wulff fra Kristiansand, Melkesyra fra Arendal, Merry November fra Risør/Kristiansand og Helene Bøksle fra Mandal. Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista.

NB! En nyhet er at du nå også kan laste ned programmet som Podkast til din egen MP3-spiller.

STEMMELISTE

1. I know Everything/ PG & Frank
2. Ride / Tine Wulff
3. Toralf og Nils / Melkesyra
4. Purely on Cloud 9 / Merry November
5. Var jeg en vind / Helene Bøksle 6. My Lullaby / Rebina