Politiloggen 29. oktober

Mopedulykke, stakittgjerde gjennom et vindu og slåssing på byen er noe av det politiet har hatt å stri med natt til lørdag.

Politiloggen

Songdalen, kl. 02.49: En mann tas med fra Volleberg til politistasjonen og anmeldes for forstyrrelse av ro og orden.

Kristiansand, kl. 05.35: Politiet rykker ut til Strandpromenden der det har vært bruk av noe fyrverkeri, men kan ikke finne ut hvem som har startet nyttårsfeiringen tidlig.

Flekkefjord, kl. 04.56: Høy musikk fra et nachspiel forstyrret natteroen og politiet pålegger festeier å ta hensyn til naboer.

Arendal, kl. 03.36: Politiet klipper skiltene på en bil som er begjært avregistrert og ikke i forskriftsmessig stand.

Mandal, kl. 03.15: Ei kvinne anmeldes for kjøring med bil i påvirket tilstand. Førerkortet hennes blir beslaglagt.

Kristiansand, kl. 02.52: En mann i Hannevika blir anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand og for å ha med seg narkotika. Førerkortet hans beslaglegges og han anmeldes.

Stakittgjerde gjennom vindu

Kvinesdal, kl. 02.53: Noen har kastet en del av et stakittgjerde inn i et vindu og knust dette. Politiet har undersøkt stedet.

Kristiansand, kl. 02.31: En mann bortvises fra sentrum for resten av natta fordi han forstyrret ro og orden utenfor et serveringssted.

Kristiansand, kl. 02.06: En beruset mann har banket på dører til naboer og forstyrret natteroen på Fagerholt. Politiet påla mannen å gå hjem.

Kristiansand, kl. 01.54: En mann blir slått ned ved et utested i sentrum. Han blir slått to ganger i ansiktet. Gjerningsmannen stikker av, men politiet oppretter sak.

Mopedulykke

Lyngdal, kl. 02.18: En moped kjørte av veien på fylkesvei 551 og ei jente i tenårene ble fløyet i luftambulanse til Sørlandet sykehus Kristiansand. To mopeder kjørte i følge og jenta på den andre mopeden ble tatt med av ambulanse til legevakta i Farsund for kontroll.

Kristiansand, kl. 01.24: En mann blir bortvist for resten av natta etter å ha forstyrret ro og orden ved et utested. To minutter etter blir en annen mann bortvist fra sentrum for resten av natta fordi han forstyrret ro og orden i sentrum.

Arendal, kl. 01.24: En mann kjøres til legevakta for en sjekk etter et slagsmål ved et utested i sentrum. Politiet melder om er uklart hendelsesforløp som skal undersøkes.

Stjal gamle dekk

Sørlandsparken, kl. 01.05: En utenlandsk registrert varebil har tatt med seg utgåtte dekk fra en dekkforhandler.

Arendal, kl. 01.04: En mann arresteres og anmeldes for å ha forstyrret offentlig ro og orden i sentrum etter å ha dyttet til en dørvakt på et utested.

Kristiansand, kl. 00.56: Ei dame har satt seg inn i en bil som ikke er hennes på Lund. Dama blir fjernet og pålagt å gå hjem for natta.

Grimstad, kl. 00.48: En mann er pågrepet for å ha slått til to personer. Mannen blir anmeldt for forholdene.

Kvinesdal, kl. 00.44: Politiet får melding om en mannlig gjest på et spisested som har knust noen glass. Politiet tar med seg mannen og kjører ham hjem.

Kristiansand, kl. 00.37: En dansk mann stoppes på Hampa og mistenkes for bilkjøring i påvirket tilstand, da han kommer med danskebåten. Førerkortet hans er beslaglagt og han anmeldes.

Vennesla, kl. 00.33: Politiet får melding om smell fra et industriområde. Det viser seg å være ungdommer som har smelt av en liten gassbeholder. Ungdommene løp fra stedet.

Evje og Hornnes, kl. 23.55: Politiet rykker ut etter melding om at en mann har slått ei dame på Evje. Politiet avventer en anmeldelse fra partene før det blir gjort mer i saken.

Ødelagte søppelduker og sykkeldekk

Kristiansand, kl. 23.24: En mann pågripes for skadeverk fordi han ødelegger søppeldunker i sentrum. I tillegg har han narkotika på seg. Mannen blir anmeldt.

Kristiansand, kl. 23.20: Politiet får melding om skadeverk på 15–20 sykler i sentrum. Noen har kuttet opp dekkene på syklene. Politiet undersøker forholdet.

Lyngdal, kl. 23.20: En bil ble ifølge politiet forsøkt presset av veien av en annen bil. Fornærmede anmelder forholdet over helga.