NRK Meny
Normal

Politiloggen natt til søndag - slagsmål , fyll og våpenkontroll

Det har vært hektiske timer for politiet i Agder-fylkene i natt.

Politi i Arendal

Her i Arendal sentrum ble 90 personer i natt sjekket for våpen. Etter visitasjonskontrollen kunne politiet opplyse om at ingen våpen var beslaglagt (bildet er fra en tidligere helg).

Foto: Leif Dalen / NRK

23.38 Lillesand: Politiet fikk melding slagsmål ved Strandgata. En patrulje dro til stedet og pågrep en person.

23.44 Froland: En person ble banket opp utenfor egen bolig ved Stemmen. Det er foreløpig ukjent hvem som er gjerningsmann etter hendelsen, opplyser politiet. Forholdet ble anmeldt og en person ble pågrepet.

00.08 Mandal: En pubgjest var vanskelig å ha med å gjøre i Store Elvegata. Politiet kom og bortviste mannen fra stedet, etter han blant annet hadde truet en dørvakt.

00.15–01.35 Arendal: Politiet foretok i natt en visitasjonskontroll på Langbrygga, der det tidligere helger har blitt pågrepet personer med kniver og andre våpen. Formålet denne helgen var også og avdekke våpen, opplyser politiet. Etter kontrollen var 90 personer kontrollert og ingen beslag var blitt gjort.

00.29 Kristiansand: Det var slåsskamp ved et utested i Vestre Strandgate i natt. Da politiet kom til stedet ble en mann pågrepet. Han skal ha slått til en annen mann på utestedet. Den fornærmede hadde smerter i kjeven etter hendelsen, og det er usikkert om han anmelder forholdet.

00.28 Lyngdal: En patrulje stopper en mann i Oftebroveien og anmelder ham for bruk av hasj. Mannen ble dimittert etter at patruljen hadde notert personalia.

00.32 Arendal: Det ble meldt om innbrudd i en sykkelforretning ved Blødekjær. En mann er sett gå inn i butikken, og da politiet kommer til stedet pågriper de tyven som fremdeles befinner seg inne i sykkelforretningen. Butikkeier ble varslet og mannen ble kjørt til arresten.

02.07 Tvedestrand: En bolig brant i natt ved Fosstveit. Da nødetatene kommer til stedet var huset overtent. Det var ingen personer i boligen da det brant. Brannvesenet slet med å få kontroll på brannen og huset er nå er brent til grunnen. Les mer om brannen her.

02.17 Kristiansand: Politiet treffer på en overstadig beruset kvinne i Gyldenløvsgate. Kvinnen hadde ikke evne til å ta vare på seg selv, og blir kjørt til arresten.

03.08 Søgne: Et kraftig bål kom ut av kontroll ved Sangvikveien. Brannvesenet kom til stedet og slukker brannen. Da nødetatene kom var det ingen personer ved brannstedet.

03.40 Søgne: En enebolig brant i natt i Hølleveien. Tre personer reddet seg ut av det brennende huset. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, men det var allerede kommet betydelige materielle skader på boligen. Les mer om brannen her.

03.47 Arendal: En bussjåfør ønsket hjelp til å få en beruset passasjer av bussen. En mann nektet å gå av, og politiet kom til stedet og kjører ham til arresten.