Operasjonsleder melder om mye fyll og vold

Politiet på Agder har løpt fra den ene situasjonen til den andre natt til søndag.

politiet

I Grimstad ble 17 personer bedt om å komme seg ut av byen fordi de slåss.

Foto: Kari Løberg Skår / NRK

Fra midnatt til like før klokken seks søndag morgen, har politiet fått jevnlige meldinger om ubehagelige og farlige personer og episoder.

– Det har vært en hektisk natt for politiet i Agder. Mye fyll og bråk, slåssing, vold, innbrudd og forsøk på innbrudd, slik oppsummerer operasjonsleder Ingrid Mæhre natten, på Twitter søndag morgen.

Politiloggen for natt til søndag

00.09 Grimstad: politiet har hatt trafikk kontroll, 11 kontrollerte, ingen reaksjoner.

00.10 Kvinesdal: melding om vanskelig gjest på utested, politiet til stedet. Har tatt kvelertak på en vakt på utestedet, blir anmeldt.

00.20 Kristiansand sentrum: en person forsøker å komme inn på utested med falsk legitimasjon. Anmeldes.

00.27 Arendal sentrum: en beruset og vanskelig person er bortvist fra sentrum resten av natten, anbefales kurs i orden og oppførsel.

00.47 ble vedkommende påtruffet igjen hvor han urinerte på et bygg. Anmeldes og bøtlegges for urinering og ikke etterkomme pålegg.

00.35 Kristiansand sentrum: en person bortvist fra sentrum resten av natten etter å ha kranglet med vakter og andre gjester.

00.53 Arendal sentrum: ung gutt nektet å komme inn på utested med 20 års grense, bedt om å komme tilbake når han er tørr bak øra, om noen år.

01.10 Mandal/Store Elvegate: melding om full slosskamp, en dørvakt slått. Politiet til stedet. Gjerningsperson forsvunnet. Anmeldelse.

03.20 Arendal sentrum: politiet observerer bil som kjører inn i flere kjøretøy i sentrum, bilen kjører fra stedet. Etter å ha lett etter bilen blir den funnet på bakgrunn av meldinger fra vitner. Bilen blir stanset kl.03.40 i sentrum, to personer pågrepet.

04.52 Hamresanden: melding om innbrudd på bensinstasjon. Politiet foretar åstedsundersøkelse.

05.15 Grimstad: 17 personer er gitt pålegg og bortvist etter å ha kranglet og laget bråk, alle gitt karakter LITE GODT i Orden og Oppførsel.

05.23 Kristiansand sentrum: en person anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann.

05.35 Kristiansand sentrum: forsøk på biltyveri, to personer overrasket stakk fra stedet. Politiet leter etter dem.

05.56 Kristiansand/Seljeveien - Rognelia: melding om flere forsøk på innbrudd i garasje/bolig. Politiet på stedet, undersøker saken.