NRK Meny
Normal

Omkom etter trafikkulykke

En kvinne døde av skadene hun pådro seg i trafikkulykken på E18 i Tvedestrand mandag ettermiddag. En mann er fortsatt alvorlig skadet.

Ulykke E18 krasjet personbil

Ulykken skjedde mellom Fianesvingen og avkjøringen til Tvedestrand mandag ettermiddag.

Foto: Leif Dalen / NRK

Kvinnen ble sendt til sykehus med livstruende skader og døde på sykehuset natt til tirsdag.

– Vi har fått beskjed fra de pårørende at kvinnen døde på sykehuset i natt, sier politiførstebetjent Morten Tobiassen ved Tvedestrand lensmannskontor.

Mann alvorlig skadet

Kvinnen som omkom er født i 1945 og satt i personbilen som var involvert i ulykken. En mann som satt i samme bil er alvorlig skadd.

– En mann er på sykehus med alvorlige skader. Føreren av lastebilen er fysisk uskadd, sier Tobiassen.

Ulykken skjedde mandag klokken 17.15 mellom Fianesvingen og avkjøringen til Tvedestrand. En personbil kolliderte med et vogntog.

Etterforsker ulykken

I dag jobbes det med å få klarhet i hva som har skjedd. Politiet avhører vitner og Statens vegvesen skal undersøke de involverte kjøretøyene.

– Det kom ganske mange personer raskt til etter ulykken. De avhører vi i dag. Vi skal også ha en ny åstedsundersøkelse nå i formiddag, sier Tobiassen.

Hva vet dere om årsaken til ulykka?

– Vi har ikke konkludert med hva som er årsaken, men det som er kommet frem gjennom vitneforklaringer er at personbilen har kommet over i motgående kjørebane, sier Tobiassen.