Vi møtte Kai Jacobsen «Tett på»

I andre episode av «Tett på» møter vi Kai Jacobsen. Han forteller åpenhjertig hvordan det var å bli innlagt på lukket avdeling.

Kai Jacobsen forteller om livet som bipolar

31-åringen har bodd i Sydney, Oklahoma, Kirkenes og Oslo. For noen år siden valgte han å slå seg ned i Brekkestø i Lillesand, hvor han startet bloggen «Norges mest leste blogg».

Sist uke publiserte Jacobsen et ærlig blogginnlegg hvor han fortalte om livet som bipolar.

– Å legge meg inn på lukket avdeling er en av de beste beslutningene jeg har tatt, skriver han i innlegget som har fått massiv oppmerksomhet på sosiale medier.

I nyeste episode av «Tett på», forklarer han hvordan det hele føltes.

– Vips gikk jeg inn de lukkede dørene. Det var ganske spesielt, og noe jeg ikke helt klarte å identifisere meg med.

Han utdyper:

– Jeg tenkte at «Shit, nå er jeg på en lukka avdeling». Det er jo mye rart der, og folk som løper rundt i gangene og hyler. Men jeg kjente også umiddelbart at dette var riktig.

Jacobsen er intet mindre enn både journalist, coach, foredragsholder og personlig trener. Den dedikerte bloggeren er opptatt av viktigheten av å ta tak i sitt eget liv, noe han forteller om i intervjuet.

«Tett på» er en nettsending fra NRK Sørlandet som kommer klokka 12 hver fredag i noen uker. Programleder denne uken er Liv Eva Welhaven Løchen.

Vi skal komme nærmere innpå én person som har vært i «vinden» i uka som har gått. Det kan også være en person som har en historie å fortelle – rett og slett et menneskelig møte.

Kai Jacobsen

Kai Jacobsen er opptatt av åpenhet rundt psykisk helse.

Foto: Privat