Mette-Marit på Start-kamp

Kronprinsesse Mette-Marit så sammen med 5680 andre at Start og Stabeæk spilte uavgjort på Nadderud.

Kronprinsesse Mette-Marit

Stabæk og Start delte broderlig poengene etter 2-2 på Nadderud søndag med kronprinsessen som entusiastisk tilskuer.

Stabæk og Start kjemper mot Vålerenga om 4. plassen og en plass i Royal League.

Begge lagene hadde trengt alle poengene, for med ett poeng til hver smatt Vålerenga forbi.

Ga aldri opp

Det var Stabæk som var nærmest seieren. Laget var i føringen to ganger, men Stig Inge Bjørnebyes elever skal ha kreditt for aldri å gi opp. Kronprinsesse Mette Marit fulgte ivrig med på kampen fra tribunen. Det spørs om ikke sørlendingen holdt en knapp på laget i gult og svart. Stabæk var det førende laget i 1. omgang.

Daniel Nannskog lurte Starts offsidefelle og kom igjennom, men ble stoppet. De fleste på Nadderud ropte på straffe, men dommeren mente det var corner.

Fire minutter før sidebytte slo Stabæks islandske storscorer til. Veigar Pall Gunnarsson, som slet med sykdom hele forrige uke og mistet EM-kvalifiseringskampen mot Sverige, fikk pirket ballen i mål etter klabb og babb inne i Start-feltet. Det var hans 14. scoring for sesongen.

Toppscorer

I annen omgang slo Start tilbake etter ni minutter. David Nielsen gjorde akkurat som Gunnarsson og scoret etter møljespill foran foran keeper. Daniel Nannskog viste også toppscorerteft da han sendte laget sitt opp i 2-1. Alanzinho driblet seg gjennom på venstresiden og fant Nannskog på bakre stolpe.

Nannskog er igjen i føringen om toppscorertittelen med sine 15 mål. Stabæk var ikke lenge i ledelsen, for like etterpå slo Start tilbake. Steinar Pedersen fikk gå opp helt uhindret inne i feltet og heade ballen i mål.