Lene Langemyr vil på Stortinget

Lene Langemyr ble i dag lansert som motkandidat i Frp Aust-Agder og vil forsøke å danke ut nåværende stortingsrepresentant, Ingebjørg Godskesen. Det ble klart på en pressekonferanse torsdag.

Lene Langemyr

Lene Langemyr i Aust-Agder Frp, ble torsdag lansert som den nye motkandidaten til nåværende stortingsrepresentant, Ingebjørg Godskesen.

Foto: Svein Sundsdal / NRK

Det er lokallagene i Fremskrittspartiet i Grimstad, Lillesand og Iveland som nå mobiliserer for å bytte ut partiets nåværende stortingsrepresentant, Ingebjørg Godskesen.

Bred støtte i fylket

Ingebjørg Godskesen (Frp)

Ingebjørg Godskesen representerer Aust-Agder Frp på Stortinget, men blir nå utfordret.

Foto: Svein Sundsdal / NRK

Langemyr mener hun vil klare stortingsjobben bedre enn Godskesen.

– Nå har jeg fått mange oppfordringer fra lokallag og har en bred støtte i fylket og jeg mener at jeg er den beste kandidaten, sier hun til NRK.

Langemyr har tidligere blant annet jobbet som rådgiver i NHO Agder og har også vært politisk rådgiver for Frp i Oslo kommune.

Da hun var 20 år gammel ble hun den første kvinnelige tillitsvalgte nasjonalt for en forsvarsgren her i landet.

Hun ble tillitsvalgt i Sjøforsvaret.

I dag ble /X/ Lene Langemyr lansert som motkandidat i Fremskrittspartiet i Aust-Agder. FrP i Grimstad, Lillesand og Iveland mobiliserer for å få inn Langemyr på stortinget istedenfor partiets nåværende representant Ingebjørg Godskesen. Langemyr mener hun vil klare stortingsjobben bedre.

Lene Langemyr mener hun har de nødvendige egenskapene for å bli stortingsrepresentant for Frp.

– Jeg har egenskapene man trenger

Hva tenker du om Ingebjørg Godskesen?

– Hun er en utfordrer til meg. Vi har mange ulike syn, men også mange like syn.

Hvorfor bør du toppe lista fremfor henne?

– Jeg mener at jeg har de egenskapene man trenger som stortingspolitiker, ikke minst når det gjelder nettverk, erfaring og kompetanse, sier hun.

Pressekonferanse Frp

Arne Gulbrandsen, Lene Langemyr og Terje Stalleland på pressekonferansen i dag.

Foto: Svein Sundsdal / NRK

Langemyr er oppvokst i Grimstad med indisk opprinnelse.

– Det er vel en grunn til at jeg stiller som motkandidat, og det er fordi jeg mener at jeg kan gjøre en bedre jobb, sier Langemyr.

– Mer sulten

På en pressekonferanse i dag uttrykte Arne Gulbrandsen i Lillesand Frp at Lene Langemyr er en bedre kandidat for Frp i Aust-Agder enn Ingebjørg Godskesen.

– Langemyr står for fremtiden, det er Langemyr som er ung, det er Langemyr som er fremadstormende, hun er mer sulten, sier Gulbrandsen.

Også Terje Stalleland fra Grimstad ønsker å bytte ut Ingebjørg Godskesen på toppen.

– I kontroversielle saker han hun frontet veldig sitt eget standpunkt og da skal man være litt mer forsiktig, sier Stalleland.

Nominasjonsmøtet for Aust-Agder Frp er 15. desember.