NRK Meny
Normal

Hovstad forlater Start-skuta

Daglig leder i Start Toppfotball, Sveinung Hovstad, har sagt opp sin stilling og slutter i Start.

Video Hovstad gir seg i Start

VIDEO: Sveinung Hovstad har sin siste arbeidsag i Start i midten av denne måneden.

Hovstad sier til ikstart.no at Start må bruke mindre penger, og at stillingsinstrukser må endres. Derfor har han selv valgt å forlate stillingen.

– Dette er mitt valg. Kostnadene til Start må ned og en langt mindre stab gjør at arbeidsoppgaver og stillingsinstrukser må endres på. Dersom jeg hadde ønsket å fortsette hadde andre i administrasjonen blitt berørt. Dette var et riktig tidspunkt for meg å ta stilling til om jeg ønsket å fortsette langsiktig i en slik jobb. Mitt valg er basert på en privat totalvurdering av jobb og livssituasjon. Jeg ønsker å gjøre andre oppgaver i tiden som kommer, sier Sveinung Hovstad.

Sveinung Hovstad har vært daglig leder i Start i snart to og et halvt år.

Styreleder Magne Kristiansen i Start Toppfotball konstitueres inntil videre i stillingen som daglig leder. Han vil jobbe deltid i selskapet i tiden fremover. Også andre styremedlemmer trår til og vil overta deler av Hovstads oppgaver.

Start må kutte drastisk ned på kostnadene og er i sluttfasen av denne prosessen, men samtidig opplever klubben inntektssvikt. I går opplevde Start sitt dårligste tilskuertall på Sør Arena noensinne da kun 3875 fulgte kampen mot Strømmen.