NRK Meny
Normal

Politiloggen: Fyll og slåssing

Slåssing, ulykker, fall, innbrudd og kjøring i påvirket tilstand. Dette er noen av hendelsen fra Agder politiets logg lørdags kveld og natt til søndag.

Politi - (illustrasjon)

Slåssing, fyll og promillekjøring er noen av hendelsene på Agder i natt.

Foto: Yngve Tørrestad / NRK

Farsund kl. 22.57: Politiet får melding om en trafikkulykke, politi og ambulanse drar til Vanse hvor ulykka skal ha skjedd. En person fraktes til sykehus etter en ulykke med ATV.

Mandal kl. 00.11: En person anmeldt for ordensforstyrrelser i sentrum.

Kristiansand kl. 00.20: Innbrudd i en bedrift i sentrum. Uklart hva som er stjålet.

Kristiansand kl. 00.23: En person pågrepet og mistenkt for å ha skallet til dørvakter.

Farsund kl. 00.33: En mann kjørt til sykehus etter å ha falt ut av et vindu fra bolig i sentrum. Skal ha vært bevisst hele tiden. Ukjent skadeomfang.

Mandal kl. 00.41: Politiet får melding om branntilløp og røykutvikling fra en bolig. Det er ingen store skader på boligen, men en person sjekkes av ambulanse.

Arendal kl. 01.19: En person er innbrakt til arresten på Langbryggen. Vedkommende ble pågrepet etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg.

Lillesand kl. 01.21:Tre personer er blitt slått av to andre. En har vært bevisstløs og kjørt til legevakt for sjekk. En gjerningsmann skal være pågrepet.

Marnardal kl. 01.40: Politiet drar ti Laudal i forbindelse med en fest på et ungdomshus. Det skal ha vært knuffing og fulle, tynnkledde ungdommer. Festdeltakerne roet seg ned.

Kristiansand kl. 02.01: En person er slått i hodet i Torridalsveien. Personen er kjørt til legevakten for en sjekk.

Arendal kl. 02.41: I Pollen i Arendal skal en person ha fått et slag i ansiktet. Vedkommende blir kjørt til legevakta for sjekk, mens en annen person blir pågrepet og transportert til arresten.

Mandal kl. 02.53: En person kjørt til legevakt etter mulig vold i sentrum. Politiet rapporterer om uklart hendelsesforløp men har kontroll på en person.

Kristiansand kl. 04.05: Hannevika. Politiet demper en fest etter gjentatte klager. Strømledningen til anlegget beslaglagt for å skape nattero, opplyser politiet.