Normal

Dette kan du glede deg til i høst!

Sommeren er på hell. Snart er det tilbake til skole, jobb og faste rutiner. Men er det egentlig så ille? Her er noen ting du kan glede deg til utover høsten!

Dette kan du glede deg til i høst

Det finnes flere ting å glede seg til utover høsten. Fadderuka, engelsk fotball, Nytt på Nytt og James Bond er bare noen av dem!

Foto: NRK

I det kalenderen skriker at vi er i slutten av juli måned, innser vi samtidig at vi snart må tilbake til virkeligheten. Ut av ferieboblen og tilbake på kontoret. Igjen skal vekkerklokken ringe før hanen galer, og du må løpe til skolebenken eller levere ungen(e) i barnehagen.

Men la oss ikke gå helt i kjelleren enda. Legger vi godvilja til kan vi finne flere ting å se frem mot.

Fredagskosen er tilbake!

Nytt på nytt

Sammen med Pernille Sørensen og Jon Almaas skal Johan Golden prøve å fylle Knut Nærums` sko i Nytt på Nytt utover høsten.

Foto: Anne Liv Ekroll / Anne Liv Ekroll, NRK

​Endelig kan vi igjen helle ned taco på høykant, mens vi ser på TV med ordentlig underholdning på fredagskvelden. Reprisene av 20 spørsmål er ute, og Norske Talenter, Nytt på Nytt og Senkveld er bare noen av programmene som er tilbake på skjermen.

Studiestart!

Drikkepress ved studistart

Fadderuka er selve høydepunktet på året for mange studenter, og absolutt noe å glede seg til i høst!

Foto: Tone Iversen / NRK

Turistene stikker kanskje, men alle byens studenter kommer tilbake. Når du har kommet deg til høyere utdanning er skolestart noe man faktisk gleder seg til. Gjensyn med gamle studenter, treffe nye studenter, og generelt høy partyfaktor er noe mange ser frem til i høst!

Ny Premier League sesong!

FBL-ENG-PR-HULL-ARSENAL

Vil Alexis Sanchez og Francis Coquelin få mer å juble for når Premier League er tilbake i høst?

Foto: OLI SCARFF / Afp

Endelig, endelig er den engelske toppserien i fotball tilbake! Nå kan vi bytte ut trist norsk fotball med stjernene på balløya. Igjen dribler Alexis, Hazard og Agüero seg over skjermen din fra tidlig på lørdag til seint på søndag. Helgene blir igjen komplett!

TV-serier!

Downton Abbey sesong 5 DOWNTON ABBEY

Gjengen i Downton Abbey er tilbake for en ny sesong i høst.

Foto: ITV / ITV

Når vi først er inne på TV, det er flere kjente serier som kommer med ny sesong i høst. Downton Abbey ble en knallsuksess, og den sjette og siste sesongen kommer ifølge IMDb på skjemen i Storbritannia fra september. Hysteriske Modern Family kommer med en syvende sesong, og Greys Anatomy prøver å ta igjen Hotell Cæsar med en tolvte sesong i høst. For oss menn så kommer Vikings sesong tre på TV2 Sumo i august!

Bulkesesong!

BAHRAIN-RELIGION-ISLAM-RAMADAN-SPORT

Endelig er prosjekt sommerkropp over, nå kan vi spise så mye vi vil mens vi bulker oss opp mot nyåret.

Foto: MOHAMMED AL-SHAIKH / Afp

De treningsglade av dere vil forstå hva dette er. Prosjekt sommerkropp er over, og nå er det ett helt år til neste gang. Fram til nyttår skal du bygge opp muskelmasse, og da må det spises, og det må spises mye. Bare husk å trene i tillegg!

Avisen blir tykkere!

Aviser på Sørlandet

Det er slutt på agurk-sesongen, og endelig blir det litt tykkelse på avisen igjen.

Foto: Sindre Hopland/NRK

Ett sikkert tegn på at sommeren er over er at avisene får mer innhold. Sommervikarene drar hjem og de gamle ringrevene er tilbake på jobb. Agurknyhetene blir færre, og du trenger ikke lenger å lese om temperaturen på badevannet hver bidige dag.

Det blir lov å være blek!

soling

Du trenger ikke lenger ligge på trass i hagen for å få brunfarge, når høsten kommer er det lov å være blek.

Foto: Anders Aagaard

Hvit mann skal være hvit er det ett ordtak som sier. Slik er det ikke om sommeren, da er det et evig press om at vi skal steke oss i solen og bli så brune som mulig. Da er det deilig når høsten kommer, vi tar på oss mer klær og det blir igjen akseptert å være likblek.

Bond and Katniss is back!

Bond og Kattlin

Jennifer Lawrence og Daniel Craig er tilbake på kinolerretet i høst som henholdsvis Katniss Everdeen og James Bond.

Foto: Lionsgate / NRK

Jada, endelig er agent 007 tilbake på kinolerretet. Spectre heter filmen, og 6. november er planlagt premieredato. For de av dere som foretrekker actionfilmer med kvinnelig hovedrolle er Katniss Everdeen klar med siste film i Hunger Games-serien i samme måned. Vi gleder oss!