Travel natt for politiet

Flere slagsmål, bilulykke og garasjesinnbrudd er blant hendelsene politiet har rykket ut til i natt. Her er politiloggen fra natt til søndag:

Politiet i arbeid
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

04.32 Kristiansand: Det brant i en garasjerekke på Knarreviktoppen i Kristiansand. Brannen ble slukket, og det var ikke fare for spredning til annen bebyggelse, ifølge politiet.

03.13 Kristiansand: En overstadig beruset mann i 40-årene i Markens gate var ifølge politiet ikke i stand til å ta vare på seg selv, og ble satt i drukkenskapsarrest.

02.56 Kristiansand: En 22 år gammel mann ble bortvist fra sentrum etter ordensforstyrrelse i beruset tilstand i Tollbodgata, opplyser politiet.

02.47 Kristiansand: Politiet bortviste to menn fra sentrum etter et slagsmål i Dronningens gate.

02.07 Kristiansand: Det oppstod brann i en bil i Skibåsen. Det var ingen personer i bilen og brannårsaken er ukjent. Bileier var på stedet, opplyser politiet.

02.06 Risør: Politiet rykket ut til Krags gate etter melding om høy musikk fra bolig. Boligeier fikk beskjed om å dempe musikken.

01.41 Kristiansand: Politiet pågrep to personer etter et slagsmål i Vestre Strandgate. Den ene anmeldes for å ha slått en politimann. Den andre anmeldes for å ha forulempet politiet på stedet, samt nektet å forlate stedet, opplyser politiet. Begge ble kjørt til arresten.

01.27 Froland: En bilist kjørte på en elg på Blakstad. Det oppstod ingen personskade, kun skade på bil. Elgen løp videre og viltnemnda ble varslet, opplyser politiet.

01.24 Kristiansand: En 19 år gammel mann ble bortvist fra sentrum etter en krangel med gjester og vekter på et utested i Vestre Strandgate.

00.50 Holum: Tre personer ble skadet da en bil kjørte ut i en sving i Daleveien, opplyser politiet. Alle tre ble kjørt i ambulanse til Sørlandet sykehus.

00.46 Kristiansand: En 36 år gammel mann ble anmeldt for å ha drukket på åpent sted i Vestre Strandgate, opplyser politiet.

00.43 Flekkefjord: En mann forsøkte å stjele en elsykkel i en garasje i Kleivan. Politiet pågrep mannen og kjørte ham til arresten.

00.09 Arendal: Politiet bortviste en mann i 40-årene fra sentrum, etter flere forsøk på å komme seg inn på restaurant i Kirkegaten i beruset tilstand.

21.55 Mandal: Politi og brannvesen rykket ut til brann i en automat utenfor svømmehallen i Mandal. Brannen kan ha oppstått som følge av en teknisk feil i automaten, opplyser politiet.