Agder Energi
Foto: NRK Sorlandet / NRK

Agder Energi

 • Flere uten strøm

  I Lillesand er nå over 680 personer uten strøm på grunn av feil, ifølge Agder Energi Nett. En del av dem har vært uten strøm siden i går kveld. Totalt er 870 kunder uten strøm i Agder.

 • Mange uten strøm

  Over 1.300 abonnenter hos Agder Energi Nett er uten strøm. Det er flest strømbrudd i Lillesand. Nettselskapet opplyser til Agderposten at de leter etter feilen, som trolig skyldes lynnedslag.

  Strømstans juli Agder Energi
 • Frykter forsinkelser i linjerydding

  Agder Energi frykter forsinkelser i linjeryddingen langs strømnettet på Sørlandet. Etter at brannvesenet innførte forbud mot all linjerydding.

Tidenes tøffeste snøvinter, skapte store utfordringer for strømkunder, og ikke minst for Agder energi nett. En fersk rapport forteller nå om flere områder som bør forbedres før snøen kommer igjen.
– Agder Energi trenger tryggheten og stabilt eierskap. Det er ingen grunn til å skape usikkerhet i selskapet, sier ordfører i Froland, Ove Gundersen.
Eit utval i Agder Energi vil at dei 30 eigarkommunane skal forplikte seg til ikkje å selge aksjane sine i selskapet dei fire neste åra.
De møtte eierne idag. Direktørene i Agder Energi måtte fortelle om planer for å hindre strømutfall. Under snøfallet for noen uker siden med tung våt snø ble mange husstander rammet av strømbrudd