Agder Energi
Foto: NRK Sorlandet / NRK

Agder Energi

 • 1300 kunder uten strøm

  Over 1300 strømkunder på Agder har mistet strømmen. Det er snakk om strømbrudd flere steder, sju i Aust-Agder og to i Vest-Agder. Det som rammer flest kunder, er et strømbrudd i Flekkefjord.

 • Nytt selskap etableres

  Agder Energi lanserer snart et nytt markedsselskap rettet mot bedrifter, skriver Fædrelandsvennen. Selskapet Entelios skal ha rundt 120 ansatte fordelt på åtte kontorer i Norge, Sverige, Tyskland og Sveits.

  Agder Energi-logo
  Foto: Knut Knudsen Eigeland / NRK
 • Agder Energi med overskudd

  Agder Energi hadde overskudd på 612 millioner kroner etter skatt i tredje kvartal. Det er 35 millioner kroner mer enn samme tid i fjor, viser kvartalsrapporten. Høy kraftproduksjon og gode priser i kraftmarkedet er årsaken, ifølge en pressemelding.

Tidenes tøffeste snøvinter, skapte store utfordringer for strømkunder, og ikke minst for Agder energi nett. En fersk rapport forteller nå om flere områder som bør forbedres før snøen kommer igjen.
– Agder Energi trenger tryggheten og stabilt eierskap. Det er ingen grunn til å skape usikkerhet i selskapet, sier ordfører i Froland, Ove Gundersen.
Eit utval i Agder Energi vil at dei 30 eigarkommunane skal forplikte seg til ikkje å selge aksjane sine i selskapet dei fire neste åra.
De møtte eierne idag. Direktørene i Agder Energi måtte fortelle om planer for å hindre strømutfall. Under snøfallet for noen uker siden med tung våt snø ble mange husstander rammet av strømbrudd