– Vi blir for feige når vi leder

Både trener og spillere i Start er skuffet over egen innsats etter at det ble poengdeling med Levanger på Sør Arena søndag. For feigt spill er konklusjonen.

Start-treneren skulle gjerne sett et mer offensivt lag mot Levanger

-Vi spiller brukbart frem til vi scorer, men så klarer vi ikke å holde oppe spillet og det er skuffende, sier trener Steinar Pedersen til NRK.

For Levanger ble kampen på bortebane i Kristiansand søndag den fjerde strake uten tap.

Målløs førsteomgang

Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene i første omgang. Start hadde flere gode innlegg og muligheter, med slet med avslutningene. Etter en halvtimes spill gav Espen Børufsen Steffen Lie Skålevik en fin pasning, men skuddet havnet like utenfor, og det stod 0–0 da dommeren blåste til pause.

Start-Levanger

Start hadde flere gode sjanser i første omgang, men klarte ikke å holde ledelsen i kampen.

Pedersen mener laget gav bort to poeng på hjemmebane fordi spillerne ble for ukonsentrerte og ikke klarte å fortsette det bra åpningsspillet.

– Levanger slipper for lett til mål fordi vi ikke henger nok med utover i kampen, sier Pedersen.

–Ble for feige

Start har tatt poeng i alle sine sju siste hjemmekamper, og laget økte presset i andre omgang.

Etter 56 minutter klarte Conor O`Brien å finne Steffen Lie Skålevik som videre satte ballen i hjørnet.

Start-angriperen står nå med seks mål i år.

– Det var en grei kamp, men vi burde satt flere mål. Vi blir rett og slett dårlige når vi leder kamper, sier målscoreren.

Både han og treneren mener laget nå må jobbe knallhardt for å forbedre angrepsspillet.

Skuffet over tapte sjanser

Målscorer for Start, Steffen Lie Skålevik syns laget hans blir for forsiktig når de tar ledelsen.

Glissent på Sør Arena

Kun 2977 tilskuere hadde tatt turen til stadion søndag og det virket temmelig glissent på tribunene, ifølge NRKs reporter på kampen. 1. oktober skal Start møte Strømmen.