NRK Meny
Normal

– Skal hjem og øve på RLE-prøve

Innbytter Lars-Jørgen Salvesen sørget på overtid for å sende Sandnes Ulf ned i 1. divisjon, og skulle rett hjem og feire med å lese til RLE-prøve.

Innbytter Lars-Jørgen Salvesen sørget på overtid for 3-3 til Start mot Sandnes Ulf. Etterpå skulle han hjem og lese til prøve.

Sandnes Ulf tok ledelsen mot Start etter 12 minutter spilt og hadde den helt til full tid var ferdigspilt i Kristiansand.

Men på overtid skåret Start to mål på ett minutt, noe som sendte laget fra Rogaland rett ned i 1. divisjon.

3-3-målet var det 18 år gamle Lars-Jørgen Salvesen som sto for. Han kunne knapt beskrive hvordan pangavslutningen føltes.

– Det er helt ubeskrivelig. Tom Nordlie var jo helten fra 2005-sesongen, jeg var ihuga Start-fan og så alle kampene, sier Salvesen.

Selv om han forsto at han sendte sin gamle helt ned en divisjon, var det ikke det han tenkte på da han skåret.

– Det var fantastisk gøy å skåre målet og jeg kan ikke beskrive hvordan jeg har det. Jeg tenkte bare at jeg skal gjøre så gdt jeg kan for Start og jeg skal skåre mål.

Håper på A-stallen

Ifølge Start-trener Mons Ivar Mjelde har 18-åringen med dagens kamp lagt inn en god søknad om å få starte mot Vålerenga i siste serierunde.

– Jeg får bare knalle til på treninga neste uke også, så får vi se. Jeg har hatt noen gode uker med trening bak meg nå og er veldig fornøyd med å få spille en halvtime i dag, sier Salvesen.

Målet hans for sesongen har vært å spille for å komme opp i A-stallen til Start. Det har han nå fått gode signaler om at kan komme til å skje neste sesong.

– Hvordan skal du ferie i kveld?

– Jeg har RLE-prøve i morgen, så jeg skal lese om definisjoner for ulike religioner.

På overtid scora Start to mål mot Sandnes Ulf. Dermed rykkar Tom Nordlies menn ned til første divisjon.