«The Voice»-Geirmund: – Det er helt vilt nå

Etter en duett i beste sendetid på TV2 i går har tilbakemeldingene strømmet inn for Geirmund Hansen.

Geirmund Hansens opptreden under åpningen av Kilden i Kristiansand.

Artisten Geirmund Hansen ble for alvor kjent i hele landet da han opptrådte på åpningskonserten av Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Konserten ble sendt på NRK1. Se videoen av showet hans her!

Hansen som kommer fra Stavanger, men som jobber som vokalpedagog på Vennesla Musikkgymnas, er med i det populære TV2-programmet «The Voice».

Geirmund er på laget til popstjerne og låtskriver Espen Lind. Fredag kveld ble duellen han var med i vist til de tusen hjem.

Fikk stjerneros

Tilbakemeldingene fra dommerne var utelukkende positive etter Geirmund og Makeda Dyhres versjon av «Beneath Your Beautiful» av Labrinth og Emeli Sandé.

Geirmund Hansen

Geirmund Hansen har fått mange tilbakemeldinger etter gårsdagens TV-øyeblikk.

Foto: Håkon Eliassen / NRK
Pål Rake

Pål Rake er også videre i TV2-programmet «The Voice».

Foto: Håkon Eliassen / NRK

– Jeg er en total sucker for herrestemmer som din, sa Lene Nystrøm, bedre kjent som Aqua-Lene, etter Hansen hadde sunget i duetten.

– Dette er den beste «The Voice»-duellen vi har sett, sa Espen Lind som var rørt etter bidraget og som sendte Geirmund videre i konkurransen.

– Det var ganske intenst

I løpet av fredag kveld og morgendagen i dag har Geirmund fått en drøss med tilbakemeldinger fra kjente og ukjente fans fra hele Norge.

– Det er helt vilt nå. Man håper jo alltid at ting man gjør skal slå an. Da er det ekstra deilig når det gjør det. Jeg tror ikke dette helt har gått opp for meg enda, sier Hansen til NRK.no.

Folk jeg ikke har snakket med på mange år sender meldinger til meg. Til og med folk jeg ikke kjenner. Dette er veldig overveldende, fortsetter han.

Programmet er spilt inn tidligere i høst – så i går kveld satt han sammen med moren og kjæresten sin og så programmet.

– Det var ganske intenst, men da det var ferdig klarte jeg å slappe av, sier han.

Videre sammen med kameraten

I «The Voice» har tre artister fra Vennesla Musikkgymnas vært med. I går røk Sophia Mendoza ut, mens Pål Rake allerede er videre i konkurransen.

Pål Rake og Geirmund Hansen har vært gode venner i over fem år. De to har studert sammen på Universitetet og jobber sammen i Vennesla. Nå skal de to vokalpedagogene fortsette kampen om en finaleplass i programmet.

– Det er utrolig moro at Pål og meg er videre i konkurransen. Vi er gode kamerater, så det betyr mye for meg, selv om han er konkurrenten min, sier Hansen.