Uavgjort mellom Viking og Start

Det ble 1-1 etter to mål i andre omgang mellom Viking og Start i Randaberg Arena.

Viking-trenar Ian Burchnall var nøgd etter poengdeling med Start.

Her kan du se målene og høre hva trenerne hadde å si etter kampen. (VIDEO: Mathias Oppedal)

Det ble ingen stor forestilling mellom prestisjeoppgjøret mellom Viking og Start i Randaberg Arena i dag. I et nydelig vintervær i Stavanger, som spillerne fikk oppleve gjennom vinduene i hallen i Randaberg, delte lagene målene broderlig mellom seg i temposvakt oppgjør som ble preget av atskillig flere bytter enn scoringer og målsjanser.

Vikings nye trener, Ian Burchnall, var fornøyd med førsteomgangen til tross for at stillingen var 0–0.

– Vi var aggressive. Første 45 var gode, sa han til Aftenbladets reporter i pausen.

Kampen endte til slutt 1-1.

Scoret etter to minutter

Busstrøbbel gjorde Start forsinket til kampen i Randaberg Arena. Kampen begynte etter kvarter etter planlagt tid, klokken 14. Publikum måtte imidlertid vente på scoringene.

Viking tok ledelsen 1–0 ved 2015-kometen Samuel Adegbenro etter 50 minutter, men 13 minutter senere utlignet Start ved innbytter Lasse Sigurdsen. Sistnevnte hadde kun vært to minutter på banen. Og det ble ingen flere mål.

– Jeg synes kampen var solid defensivt gjennomført av oss, sa Start-trener Steinar Pedersen etter kampen.

Dette var Vikings andre treningskamp i år. Den første endte med 2-0 over Brodd. Det er knyttet stor spenning til siddisene i år med en relativt fersk hovedtrener og vanskelig økonomi.

Start tar fatt på en ny sesong i divisjonen under Eliteserien. Med to seiere av 30 mulige rykket sørlendingene ned til Obos-ligaen i 2016, mens Viking avsluttet relativt svakt med kun tre seiere på de ti siste kampene.

Usman Sale

Usman Sale måtte ut med skade i albuen.

Til sykehus

Kampen inneholdt imidlertid også dårlig nyheter for Viking. Midtbanespiller Usman Sale måtte til sykehus etter å ha pådratt seg en skade rett før pause. Omfanget er usikkert, men midtbanespilleren ble observert med fatle rundt armen.

– Han er ute en stund, sa Burchnall til Aftenbladet etter kampen.

Samuel Adegbenro scoret 1-0 målet til Viking mot Start

Samuel Adegbenro ga Viking 1-0 mot Start. VIDEO: Mathias Oppedal