Sondre «Gekko» Haga

 • Tredjeplass for «Gekko»

  Trial-talentet Sondre «Gekko» Haga fra Rogaland ble nummer tre under helgens fjerde Norgescup-runde i Bergen. Det er svært jevnt i toppen og det hele avgjøres under den femte runden som avholdes i Oslo.

  Sondre "Gekko" Haga
  Foto: Annette Gilje Haga
 • «Gekko» i rute til EM

  Trialtalentet Sondre «Gekko» Haga tok en sterk andreplass i juniorklassen og åttendeplass totalt i helgens 3-dagersløp i Spania. Neste helg skal rogalendingen delta i europamesterskapet i Casteolli, like utenfor Barcelona. Målet er pallpassering.

  Sondre Haga
  Foto: Pep Segales
 • «Gekko» med i trial-VM

  Trial-talentet Sondre «Gekko» Haga (18) fra Riska endte på en 17.plass i helgas runde i trial-VM. Nå reiser han til USA for enda en VM-runde om 2 uker. Videre møter han i Norgescup og Nordisk mesterskap, med VM og VM-lag.

  Sondre "Gekko" Haga
  Foto: Mathilde Oseberg
 • Rogalending beste nordmann i Belgia

  I helgen ble trialtalentet Sondre «Gekko» Haga fra Riska Motorsykkelklubb, beste nordmann i EM i trial i Belgia. Ungutten ble nummer fem på lørdag og seks på søndag. – Det er godt å få resultat på at treningen har vært bra, sier Haga i en pressemelding.

  Sondre "Gekko" Haga
  Foto: Annette Gilje Haga
 • Sondre «Gekko» Haga på 11. plass

  I helgen var det klart for EM i Zelhem, Nederland, og årets første løp for sesongen for Sondre ”Gekko” Haga. han endte på 11. plass, og er delvis fornøyd med resultatet. – Sånn midt på treet egentlig. Det er nokså greit i utgangspunktet for det sammenlagte, sier ”Gekko” Haga.

  Sondre "Gekko" Haga på under trial-EM i Nederland.
  Foto: Anette Gilje Haga