Sensasjonell kjøring

Den unge racerkjøreren Pål Varhaug (16) har gjort det igjen.  I dag slo han alle konkurrentene foran 110 000 tilskuere på Hockenheimring i Tyskland.  

Formel Ranault
Foto: Jarle Varhaug

Pål Varhaug var hurtigst under fredagens trening og stilte i dag i pool position - eller først - på Hockenheimring i Tyskland, med lagkameraten Ronnie Theiler i nest beste spor.  Unggutten vant løpet og det var stor ståhei rundt ham, forteller far og manager Jarle Varhaug på telefon fra banen.

Løpet var tredje runde av det Sveitsiske mesterkapet i Formel Renault.

 

 

Pål Varhaug med pokal

- Det var ekstra mange tilskuere som så Pål i dag, fordi Hockenheimring feirer  75-års jubileum og helgens løp er til minne om legendariske Jim Clark som døde 7 april 1968 under løp på denne banen, forteller den stolte faren Jarle Varhaug. 

Mulig sponsor

- Hovedsponsoren for hele serien Lista Office har fungt Pål tett hele helgen og de er veldig imponert over hva han får til.  Og nå kan det bli snakk om et samarbeid, sier Jarle.

Pål Varhaug debuterte i Formel Renault klassen for 14 dager siden i Dijon i Frankrike med en 4 og 5 plass og nå etter dette løpet har han kommet opp på en 2.plass. 

Motorsportentusiast Terje Nilsen fra Naf motorsport, Gjesdal er mektig imponert over Påls ferdigheter som racerkjører.

- Dette er stort !  Og husk det er i Gjesdal-klubben han har blitt lært opp, sier en stolt Terje Nilsen.  

Formel Renault regnes som nummeret før Formel 1 løpene.  Det var i januar i år at Pål Varhaug inngikk kontrakt med det sveitsiske teamet Jenzer Sport som han nå kjører for.