NRK Meny
Normal

Scoret åtte i sin første kamp

Nærbø Håndball sin nye stjernespiller med over 40 landskamper, Steffen Stegavik, markerte seg i sin første kamp. Jærbuene inviterte til fest.

Steffen Stegavik

Her setter Steffen Stegavik inn et av sine åtte mål fra straffemerket.

Foto: Thomas Ystrøm

Han har vært ute en vinternatt før. Det er ikke hver dag Nærbø Håndball sikrer seg spillere med over 40 landskamper og over 70 landslagsmål, men i dag var det debuten til Steffen Stormo Stegavik. Og for en debut det ble.

Og det foran en fullsatt hall med om lag tusen tilskuere.

Åtte mål

Jærbuene inviterte til fest, og stillingen ble til slutt 39–25. Stegavik selv scoret åtte.

– Jeg har ikke fokus på antall scoringer jeg selv har. Det som var viktigst i denne kampen var å vinne, og det gjorde vi til gagns, sa han til Aftenbladet etter kampen.

Steffen Stegavik

Steffen Stegavik mottok noen siste beskjeder før debuten, 13 minutter inn i kampen mot Stord.

Foto: Thomas Ystrøm

Trener Rune Haugseng skrøt av Stegavik etter kampen.

– Denne kampen hadde vi vunnet selv uten Steffen Stegavik på laget. Men det var ikke vanskelig å se hvilken eminent spiller vi har fått inn i laget vårt nå, sa han til Aftenbladet.

Imponert over publikum

Treneren ser nå frem til å bruke erfaringen til sin nye stjernespiller. Det som imidlertid imponerte mest i dag, var støtten jærbuene fikk fra publikum.

Publikum

Fullsatt på Nærbø i dag.

Foto: Thomas Ystrøm

– Det er omtrent som vi hele tiden har minst en ekstra spiller på banen. Det er utrolig motiverende og inspirerende å ha en slik støtte fra publikum, sa Stegavik.