Sandnes Ulf tapte på overtid

Sandes Ulf ligger sist på tabellen etter at laget måtte fullføre kampen i Sogndal med ti mann.

Sogndal - Sandnes ULf

Det ble ikke scoret mål i første omgang i kampen mellom Sogndal og Sandnes Ulf.

Sandnes Ulf måtte spille innspurten i søndagens eliteseriekamp borte mot Sogndal med ti mann. Da dukket Tim Andre Nilsen opp og ordnet 1–0 til vertene på spenstig vis.

Det som lenge var en tam kamp mellom to lag på nedre halvdel av tabellen utviklet seg stort da sluttminuttene kom. Sandnes Ulf-angriper Diego Rubio fikk marsjordre etter to gule kort med fem minutter igjen å spille, noe som var starten på en dramatisk sluttspurt.

For to og et halvt minutt inn i tilleggstiden klarte ikke Sandnes Ulf å holde nullen lenger. Kristian Opseth presset høyt og vant ballen fra Sandnes-forsvaret. Videre slo han ballen inn i feltet, hvor Nilsen kom stormende. På merkelig vis kastet innbytteren seg fremover og møtte ballen med foten i en flat variant av et brassespark. Hannes Halldorsson måtte se at ballen gled inn i nettmaskene bak ham.

– Når man gjør mål så sent i kampen og får med seg alle poengene er det klart at det føles godt. Jeg synes vi fortjente det også. Vi er sterkere fysisk og løper mer enn dem, sa Sogndal-trener Jonas Olsson til C More etter kampslutt.

Tre minutt på overtid fekk Sogndal målet som sikra alle tre poenga mot Sandnes Ulf. Sjå intervju med trenar Jonas Olsson etter kampen.

– Feilaktig rødt

Kampen på Fosshaugane var temmelig tam fram til det var spilt 85 minutter. Da fikk Sandnes Ulf-spiss Diego Rubio sitt andre gule kort for dagen.

– Det røde kortet var helt feilaktig. For meg så det ut som om han er først på ballen, sa en tydelig irritert Asle Andersen til C More.

Rubio fikk begge sine kort i løpet av en seksminuttersperiode. Det gjorde at rogalendingene måtte spille innspurten med en mann mindre.

– Det er utrolig bittert å slippe inn mål på overtiden. Vi sto godt imot i dag, synes jeg, sa Sandnes Ulf-treneren.

Tapet gjør at Sandnes Ulf, som ikke har vunnet i eliteserien siden Stabæk ble slått 2–1 i slutten av april, ligger helt sist. Laget har like mange poeng som Haugesund, men målforskjellen 9–20 utgjør forskjellen.

Sogndal- Sandnes Ulf

Sandnes Ulf. keeper Hannes Thór Halldórsson (tv) i eliteseriekampen mellom Sogndal og Sandnes Ulf på Sogndal stadion.