NRK Meny
Normal

To bilførere etterlyses etter mopedulykker

På tirsdag og torsdag skjedde det to mopedulykker i Stavanger. I begge tilfellene var en bilfører direkte involvert, men ingen av bilførerne meldte seg for politiet.

I 08-tiden tirsdag morgen veltet en moped i Tjensvollkrysset. Politiet melder nå, i en pressemelding at det var en bil involvert i hendelsen, som førte til at mopedføreren falt og skadet seg.

Politiet ønsker å komme i kontakt med føreren av en mørk bil, trolig Mercedes, som kom kjørende nordfra gjennom Tjensvollkrysset på det aktuelle tidspunktet.

– Sjåføren skal ha stoppet og sett at mopedisten fikk hjelp av andre, men kontaktet ikke vedkommende før han kjørte videre, sier kommunikasjonsrådgiver Jon Dagsland i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med eventuelle vitner som har opplysninger om saken.

Kjørte på moped bakfra

Torsdag klokken 12.38 ble en moped påkjørt bakfra i rundkjøringen ved Brustadbua. Ifølge mopedisten og et vitne var det en godt voksen kvinne som kjørte bilen. Bilen er beskrevet som mørk.

– Etter påkjørselen hadde sjåføren stanset og gått ut av bilen, men uten å kontakte mopedisten. Deretter hadde bilføreren kjørt avgårde, sier Dagsland.

Politiet ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen og eventuelle vitner som har opplysninger i saken.