NRK Meny
Normal

Politiet ber pub-gjester om tips

Folk som var på Corner pub i Egersund tirsdag 20.februar bes kontakte politiet. Den savnete Sissel Karin Gugarden var på vei til puben denne dagen, men dukket aldri opp.

Corner pub i Egersund
Foto: Ole Andreas Bø / NRK

I følge politiet var samboeren og den savnete kvinnen på vei til puben sammen med et annet par 20.februar. Underveis skilte parene lag, og det var bare samboeren som kom etter. Kvinnen dukket aldri opp der.

I går fant dykkere vesken til Gugarden i sjøen bare noen få hundre meter fra puben. I dag har politiet intensivert søket etter 45-åringen i Egersund i indre del av havnebassenget med undervannskamera, sonar og dykkere. 

 

Dykkere er med på søket etter Gugarden
Foto: Ole Andreas Bø / NRK

 

Politiet har sålangt få andre spor å gå etter. Det er kommet inn få tips fra publikum. Politiet er derfor svært interessert i å snakke om folk som var på Corner pub tirsdag for over en uke siden. Den aktuelle kvelden spilte Manchester United mot Lille i Mesterligaen.

Sent i ettermiddag har pub-gjester fra den aktuelle kvelden meldt seg for politiet. I morgen skal politiet avgjøre om de skal fortsette søket.