NRK Meny
Normal

Norges giftigste spisspar lover hevn

– FK Haugesund har alt å vinne og Viking bør frykte oss, sier FKH-spiss Nikola Djurdjic før lørdagens kamp mot Viking i Stavanger.

Alexander Søderlund og Nikola Djurdjic

Aleksander Søderlund og Nikola Djurdjic lover å score mål på Viking stadion på lørdag.

Aleksander Søderlund og Nikola Djurdjic har gitt FKH-supporterne mye å juble for i sesonginnledningen. Med fire mål hver på fem kamper leder spissduoen toppscorerlista i eliteserien. På lørdag er Viking motstander i Stavanger.

– Vi har alt å vinne på lørdag. De burde være redde for oss, og jeg tror vi kan ta med oss tre poeng hjem fra Stavanger for første gang siden jeg kom hit, sier Djurdjic.

Vikingdrakter på Haugebanen

I natt hadde Vikinghordene vært og pyntet på treningsfeltet til FK Haugesund. Vikingdraktene ble fort fjernet av noen FKH-supportere, men spillerne fikk likevel med seg det som hadde skjedd.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Viking-pynt på FK Haugesunds treningsbane

Viking-pynt på FK Haugesunds treningsbane torsdag morgen.

Foto: Svein Morten Hagen / NRK

– Det er kult at de prøver slike stunt. Det gir kanskje bitte litt ekstra tenning, men de kommer til å få smake det uansett. Vi skal hevne det på banen, sier Søderlund.

Drillet sammen på trening

Søderlund og Djurdjic ble selvsagt drillet sammen på topp på trening i dag, og samarbeidet dem imellom blir bare bedre og bedre

– Han er lett å spille med. Det er bare å gi ham ballen og springe inn, og så får du den. Det begynner å fungere bra, sier Søderlund.

– Vi jobber hardt for hverandre og prøver å være mentalt sterke på banen når det går galt også. Det er viktig. Vi er forskjellige og utfyller hverandre på flere måter. Jeg tror laget drar nytte av oss, sier Djurdjic.